O Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον ισπανικό λαό

Τι έγραψαν στο twitter για το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βαρκελώνη

O Πρωθυπουργός και οι πολιτικοί αρχηγοί εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον ισπανικό λαό

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στη Βαρκελώνη και εκφράζει την αλληλεγγύη του στον ισπανικό λαό, αλλά και τη συμπαράσταση του στις οικογένειες των θυμάτων.

Ο Πρωθυπουργός με ανάρτησή του στο twitter σημείωσε: «Αυτές τις δύσκολες στιγμές, η σκέψη όλων μας είναι στη Βαρκελώνη. Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στον Ισπανικό λαό και τη συμπαράστασή μας στις οικογένειες των θυμάτων».

O αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε στο twitter: «Άλλη μια επίθεση στην ελευθερία & τις αξίες μας. Όπλα μας η αποφασιστικότητα &η επιμονή σε αυτές.Οι σκέψεις μας στις οικογένειες των θυμάτων».

Aπό την πλευρά της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, η αρχηγός του κόμματος, Φώφη Γεννηματά επεσήμανε στο twitter: «Στεκόμαστε στο πλευρό του ισπανικού λαού & εκφράζουμε τη θλίψη μας για τα θύματα του αποτρόπαιου τρομοκρατικού χτυπήματος. Η Ευρώπη θα παλεύει πάντα για περισσότερη ελευθερία, ισότητα, αλληλεγγύη, δικαιοσύνη. Που χρειάζεται για να προστατεύσει τους πολίτες της μια νέα ισορροπία ανάμεσα σε ελευθερία & ασφάλεια χωρίς να παραμερίσει δημοκρατικές αξίες & να θυσιάσει τον ελεύθερο τρόπο ζωής».

O επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης υπογράμμισε: «Σπέρνουν μίσος αλλά δε θα θερίσουν φόβο. Η ΕΕ να δράσει συντονισμένα & άμεσα ενάντια στη τρομοκρατία. Η σκέψη μας είναι σε όλους στη Βαρκελώνη».

Σημειώνεται ότι η πρώτη αντίδραση ήρθε από το υπουργείο Εξωτερικών, το οποίο με ανάρτηση στο twitter σημείωσε: «Οι σκέψεις μας στραμμένες στη Βαρκελώνη, αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών. Συγκλονισμένοι από το στυγερό τρομοκρατικό χτύπημα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top