Σκληρή επίθεση σε Τόσκα και από ΠΑΣΟΚ: Τραγικός, αγωνίζεται ως νέος Κλουζώ να ανακαλύψει συνωμότες

Βέλη και σε Τσίπρα: Δίνει εντολές κινητοποίησης με πολύωρη καθυστέρηση μέσω tweet

Σκληρή επίθεση σε Τόσκα και από ΠΑΣΟΚ: Τραγικός, αγωνίζεται ως νέος Κλουζώ να ανακαλύψει συνωμότες

Σκληρή είναι η πολιτική κόντρα που έχει ξεσπάσει με φόντο τη μεγάλη καταστροφή από τις πυρκαγιές σε Κάλαμο και Βαρνάβα, με την αντιπολίτευση να κατηγορεί την κυβέρνηση για ανικανότητα και έλλειψη συντονισμού.

«Ο τραγικός κ. Τόσκας αγωνίζεται ως νέος Κλουζώ, να ανακαλύψει συνωμότες και συμμορίες» αναφέρει η Χαριλάου Τρικούπη, κάνοντας λόγο για «ανικανότητα και η αδυναμία της Κυβέρνησης».

Διαβάστε επίσης: Σκληρή επίθεση από Ποτάμι σε κυβέρνηση: Χωρίς σχέδιο και με ανύπαρκτο υπουργό

«Έστω και τώρα, οι της Κυβέρνησης ας ασχοληθούν σοβαρά με την αντιμετώπιση της καταστροφής. Και ας μη διανοηθεί κανείς να επικαλεστεί πάλι τον «στρατηγό άνεμο» προσθέτει η Χαριλάου Τρικούπη, αφήνοντας αιχμές και για τον πρωθυπουργό ότι «δίνει εντολές κινητοποίησης με πολύωρη καθυστέρηση μέσω tweet (!), με μοναδικό στόχο να απαλλαγεί από τις ευθύνες».

Διαβάστε επίσης: «Δράση και όχι θεωρίες συνωμοσίας» ζητά ο Μητσοτάκης

Όλη η ανακοίνωση:

Δυστυχώς για μια ακόμη φορά η ανικανότητα και η αδυναμία της Κυβέρνησης στοιχίζουν ακριβά. Είναι τεράστιες οι ευθύνες της για την μεγάλη καθυστέρηση στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς στην Αττική.

Ο συντονισμός ανύπαρκτος, μεγάλες οι ελλείψεις στα μέσα κατάσβεσης και οι αρμόδιοι ουσιαστικά εξαφανισμένοι.

Ο τραγικός κ. Τόσκας αγωνίζεται ως νέος Κλουζώ, να ανακαλύψει συνωμότες και συμμορίες. Η περιφερειάρχης κ. Δούρου αναζητείται. Η ενημέρωση γίνεται μόνο από τα κανάλια, μια και οι υπεύθυνοι σιωπούν.

Και ακόμη χειρότερα ο κ. Τσίπρας δίνει εντολές κινητοποίησης με πολύωρη καθυστέρηση μέσω tweet (!), με μοναδικό στόχο να απαλλαγεί από τις ευθύνες.Ανικανότητα μαζί με ανευθυνότητα και ολιγωρία, που οδηγούν σε πλήρη διάλυση του κρατικού μηχανισμού και αφήνουν απροστάτευτους τους πολίτες.Ευτυχώς ο ηρωισμός των πυροσβεστών και των εθελοντών διασώζει ό,τι είναι δυνατόν.Έστω και τώρα, οι της Κυβέρνησης ας ασχοληθούν σοβαρά με την αντιμετώπιση της καταστροφής. Και ας μη διανοηθεί κανείς να επικαλεστεί πάλι τον «στρατηγό άνεμο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top