Ο πόλεμος της σημαίας! Ανακοίνωση-φαρμάκι από ΝΔ για Τσίπρα – Με ειρωνεία απαντά ο Τζανακόπουλος

«Η τύχη και η αναξιοκρατία, φιλοσοφία ζωής του κ. Τσίπρα» αναφέρει η Πειραιώς

Ο πόλεμος της σημαίας! Βέλη ένθεν και ένθεν Μαξίμου-ΝΔ

Καλά κρατεί ο πόλεμος της σημαίας που έχει ξεσπάσει με φόντο την κλήρωση για τους σημαιοφόρους στο δημοτικό σχολείο.

Σε νέα της ανακοίνωση, η ΝΔ κάνει λόγο για λογική της ήσσονος προσπάθειας που θέλει να επιβάλλει η κυβέρνηση και σημειώνει πως «η τύχη και η αναξιοκρατία είναι φιλοσοφία ζωής του κ. Τσίπρα, σε πλήρη αντίθεση με τις ιδέες και τις αξίες των ανθρώπων που θέλουν και αγωνίζονται για την ατομική, αλλά και την συνολική πρόοδο, της Πατρίδας μας».

Διαβάστε επίσης: Αυγουστιάτικη θύελλα: Σφάζονται κυβέρνηση-αντιπολίτευση για τους σημαιοφόρους από… λοταρία

«Προφανώς η Σημαία μας ενώνει και εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες. Συμβολίζει στο μυαλό των νέων, την επιβράβευση του κόπου και της προσπάθειάς τους;  Όμως, τι να περιμένει κανείς από μια Κυβέρνηση όπου ο Υπουργός Παιδείας λέει “οι καλοί καθηγητές και οι καλοί μαθητές να φύγουν από τη χώρα”, ενώ ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας συνομιλεί δεκάδες φορές με καταδικασμένο ισοβίτη για εμπόριο ναρκωτικών» καταλήγει η Πειραιώς.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος «απάντησε» στις επιθέσεις της ΝΔ μέσω του… εξωδικαστικού μηχανισμού.

«Έως & 400.000 επιχειρήσεις μπορούν από σήμερα να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με τον πλέον επωφελή & άμεσο τρόπο. Η ΝΔ, που καταψήφισε (και αυτόν) το νόμο, ας συνεχίσει να ασχολείται με την επιλογή σημαιοφόρων στις παρελάσεις στα δημοτικά σχολεία..» έγραψε στο twitter ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top