Η συναυλία Ρέμου-Ραματσότι στη Μύκονο

Ο τζίρος και οι έλεγχοι της εφορίας στη χρυσή συναυλία που έγινε στην Ψαρρού

Βούλιαξε το Nammos στην Μύκονο το βράδυ της Πέμπτης με τη μεγάλη συναυλία του Αντώνη Ρέμου και του Έρος Ραμαζότι! Σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό, οι πλούσιοι παρευρισκόμενοι (καψούρηδες και μη) διασκέδασαν πλάι στο κύμα με άφθονη σαμπάνια, σολομούς και υπέροχη μουσική. Έρος και Αντώνης έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας, τραγουδώντας αγαπημένα κομμάτια στα ελληνικά και τα ιταλικά, ταξιδεύοντας τους πελάτες σε ερωτικά μονοπάτια….  

Όσοι βρέθηκαν εκεί μιλούν για ένα φανταστικό event, με ρεκόρ προσέλευσης και... εσόδων! Το μουσικό γεγονός άλλωστε, ήταν πολύ βαριά πορτοφόλια. Η είσοδος ήταν απαγορευμένη στα φτωχαδάκια, ενώ κροίσοι και γαλαζοαίματοι ήταν φυσικά ευπρόσδεκτοι. Για να καταλάβετε τα μεγέθη, το πρώτο τραπέζι σε Έρος και Αντόνιο κόστιζε όσο πωλείται μια γκαρσονιέρα στο κέντρο της Αθήνας, περίπου 10.000 ευρώ και περιελάμβανε μία σαμπάνια, μία τεκίλα και μία βότκα.

Όσο απομακρυνόσουν από τους καλλιτέχνες, τόσο.... μειωνόταν το κόστος, αλλά και πάλι για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού ήταν άκρως απαγορευτικό ή καλύτερα ένα όνειρο απατηλό. Πιο αναλυτικά, οι τιμές των τραπεζιών που βρίσκονται πιο πίσω ξεκινούσαν από 3.000 ευρώ και έφθασαν τα 5.000 ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι εκεί που έσκασε το κύμα, μια ανάσα από τον ωραίο Έρος κάθισαν Λιβανέζοι κροίσοι, Τούρκοι ζάμπλουτοι και Άραβες πολυεκατομμυριούχοι. Και όταν οι ξένοι απολάμβαναν εξτασιασμένοι το "Fuoco Nel Fuoco" και "τα σπασμένα κομμάτια της καρδιάς", η νύχτα στη Μύκονο γινόταν.... μέρα από τα πυροτεχνήματα.

Αν και ο ακριβής απολογισμός της βραδιάς δεν είναι γνωστός, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τζίρος άγγιξε τα 1,6 εκατ. ευρώ, ενώ τα συνολικά έσοδα του Δημοσίου, από την είσπραξη του ΦΠΑ, έφτασαν τις 385.000 ευρώ.

Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων δεν άφησε τίποτα στην τύχη, αφού ελεγκτές ήταν παρόντες καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, είχαν... δικό τους τραπέζι και έκαναν επιτόπιους ελέγχους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), τοποθέτησε πέντε ελεγκτές στον χώρο της συναυλίας από τις 22:30 έως τις 08:30. Οι εφοριακοί πήγαν μάλιστα επίσημα ντυμένοι, με τις κυρίες να φοράνε φορέματα και κοσμήματα, δείχνοντας έτσι ότι πάνω από όλα είναι γυναίκες! 

Όσο για το μουσικό πρόγραμμα…. Άνθρωποι που το απόλαυσαν είπαν στο star.gr πως ήταν για όλα τα γούστα!  Είχε τα πάντα από συρτάκι και τσιφτετέλι μέχρι μπλουζ .

Ο Έρος, λένε βγήκε πρώτος, τραγουδώντας τις γνωστές του μπαλάντες, ενώ η κατάσταση απογειώθηκε όταν πήρε το μικρόφωνο, ο δικός μας Αντόνιο, τραγουδώντας κομμάτια που αγαπήθηκαν πολύ.

Το πάρτι διήρκησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής! Ακόμη και όταν ο Αντώνης Ρέμος έφυγε από την σκηνή, όσοι πελάτες έμειναν εκεί, δεν σταματούσαν να χορεύουν με την μουσική του dj.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top