Και νέα επίθεση του Πολάκη στην Δικαιοσύνη μέσω facebook!

Τι υποστηρίζει αυτή τη φορά ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας

Επίθεση στους δικαστές μέσω facebook από  τον Πολάκη

Δεν πτοήθηκε όπως φαίνεται ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης από τις σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η προηγούμενη επίθεσή του στην Δικαιοσύνη και επανήλθε με νέα επίθεση εναντίον της, με ανάρτηση και πάλι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook! Αφορμή αυτή την φορά η ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων,  η οποία έκανε μεταξύ άλλων  σε κλιμακούμενη επίθεση της εκτελεστικής εξουσίας στην δικαστική.    

«Αν είναι επιστήμη ότι πρέπει να δουλεύεις και να μην σε πληρώνει ο εργοδότης σου, τότε πήγαμε σε άλλα πανεπιστήμια» αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, ο οποίος για μία ακόμη φορά κατηγορεί την δικαστική εξουσία ότι δεν επιτρέπει στην εκτελεστική να κυβερνήσει. Ο λόγος είναι ότι «τολμά» να εκδίδει αποφάσεις που δεν είναι αρεστές στην κυβέρνηση (για  τηλεοπτικές άδειες, ιδιωτικά συνεργεία στην καθαριότητα, παραγραφή φορολογικών υποθέσεων, συμβασιούχοι κ.α.)!  

Ο κ. Πολάκης αναφέρει ότι  η κυβέρνηση δεν χρειάζεται πιστοποιητικά διαφάνειας και καθαρότητας και ότι  κριτήριο αποτελεί «το πώς ζούμε και το πώς κυβερνάμε», ενώ κατηγορεί τους δικαστές ότι δεν θέλουν να καταθέσουν δήλωση Πόθεν Έσχες, όπως έπραξαν οι βουλευτές της κυβέρνησης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top