Η αντιπολίτευση από κοινού ζητά την κλήση Καμμένου στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας

Οι αιχμές της Χριστοδουλοπούλου για «πανηγύρι» και η απάντηση της ΝΔ

Αντιπολίτευση: Ακρόαση Καμμένου στην Επιτροπή Διαφάνειας

Κοινό αίτημα για την κλήση του υπουργού Εθνικής Άμυνας στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας πρόκειται να καταθέσουν οι βουλευτές όλων των κομμάτων της αντιπολίτευσης, ώστε ο Πάνος Καμμένος να καταθέσει για την υπόθεση των συνομιλιών του με τον ισοβίτη Ευθύμιο Γιαννουσάκη.

Η σχετική αίτηση που κατέθεσε ο Σπύρος Λυκούδης, εκ μέρους του Ποταμιού - με την οποία συμφώνησαν οι βουλευτές σύσσωμης της αντιπολίτευσης- απορρίφθηκε, ως αόριστη από την πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών, Τασία Χριστοδουλοπούλου, η οποία μάλιστα είπε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει αίτημα για εξεταστική από τη ΝΔ, θα γίνει εκεί άλλο πανηγύρι, θα μιλήστε μια χαρά όλοι».

Όπως αποφάσισαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, η αίτηση θα αναδιατυπωθεί και θα κατατεθεί εκ νέου.

Η προθεσμία που έθεσε η κα Χριστοδουλοπούλου για την επανακατάθεση του αιτήματος ακρόασης του Πάνου Καμμένου είναι η 18η Ιουλίου. Η Επιτροπή θα συνεδριάσει εκ νέου για να λάβει απόφαση επί του αιτήματος.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την Χριστοδουλοπούλου

«Με τη στάση της προέδρου της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Τασίας Χριστοδουλοπούλου, αποδείχτηκε ξανά ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να διερευνηθεί η σκανδαλώδης υπόθεση των συνομιλιών του υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη καταδικασθέντα για ναρκωτικά», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

«Ο πανικός τους δεν κρύβεται. Όσο και να προσπαθήσουν όμως, στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει. Όλα θα έρθουν στο φως» καταλήγει η Πειραιώς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top