Χαμός στην εξεταστική - «Σιλάνς» ζήτησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Λάππας!

Διαξιφισμοί μεταξύ βουλευτών και αιχμές για τις παρενέργειες της… ζέστης.

Ένταση στη συνεδρίαση της εξεταστικής για την Υγεία

Μεγάλη ένταση επικράτησε κατά την σημερινή συνεδρίαση της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής για την Υγεία, με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Σπύρο Λάππα να ζητά από τους βουλευτές της αντιπολίτευσης  να κάνουν… «σιλάνς», επειδή μιλούσε!    

Είχαν  προηγηθεί λεκτικοί διαξιφισμοί ανάμεσα στον ίδιο, αλλά και τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θ. Παπαχριστόπουλο και βουλευτές της αντιπολίτευσης – μέλη της επιτροπής,  όπως με τον βουλευτή της  ΝΔ Γιώργο Γεωργαντά  και τη βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύη Χριστοφιλοπούλου, που υποστήριξαν ότι ο κ. Λάππας δεν άφηνε τον μάρτυρα Βασίλη Στεργίου, να απαντήσει.

Η συζήτηση πέρασε και στην… ζέστη, με τον  κ. Λάππα να  επισημαίνει ότι «έχει αρνητικές παρενέργειες», ενώ ακούστηκε  και η φράση «εδώ δεν είναι καφενές» από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ.

«Καφενές είναι η διαδικασία. Ρωτήστε και αφήστε τα συμπεράσματα για το τέλος»  είπε ο κ. Γεωργαντάς απευθυνόμενος στον κ. Λάππα, ενώ η κ. Χριστοφιλοπούλου  φώναζε προηγουμένως « δεν ντρέπεστε λίγο;», όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ διέκοπτε τον μάρτυρα.

«Θα κάνω ό, τι θέλω, σιλάνς λοιπόν!» απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μέσα σε «ωραία ατμόσφαιρα»… 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top