Τσουνάμι ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ για τη δήλωση Μπαλάφα περί "στραβής" στο Μενίδι- Την παραίτηση Τόσκα ζήτησε το ΠΑΣΟΚ

Ανύπαρκτη η κυβέρνηση στα ζητήματα της ασφάλειας λέει η ΝΔ

Μια αδιανόητη δήλωση για το θάνατο του μικρού Μάριου στο Μενίδι έκανε ο Γιάννης Μπαλάφας, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα στο star.gr

Ο κυνισμός του Γιάννη Μπαλάφα ξεπέρασε κάθε όριο. Για να καλύψει τον Νίκο Τόσκα και την έλλειψη αστυνόμευσης στο Μενίδι, έσπευσε να αποδώσει τη δολοφονία του 11χρονου μαθητή στην κακιά την ώρα...σε μια στραβή.  Όπως ήταν επόμενο, οι αντιδράσεις στο twitter ήταν γεμάτες οργή.

Και την ίδια ώρα ο - κατά τον κ. Μπαλάφα αποτελεσματικός υπουργός στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας - Νίκος Τόσκας έβγαινε για ακόμη μια φορά σαν σχολιαστής των γεγονότων στο Μενίδι υποσχόμενος πως ..από εδώ και στο εξής θα υπάρχει αστυνόμευση.

«Ο κόσμος ο περισσότερος θέλει την ησυχία του και από τις δυο μεριές. Η αστυνόμευση θα είναι αυτή που πρέπει να είναι, σοβαρή, θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα»

Ανύπαρκτη η κυβέρνηση στα ζητήματα της ασφάλειας λέει η ΝΔ ενώ και τα άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης περνούν γενεές 14 το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Υπάρχει μια συνολική υποχώρηση της παρουσίας του κράτους στην περιοχή και αυτό δεν είναι άσχετο βεβαίως με το γεγονός ότι στα 2,5 αυτά χρόνια της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ υπάρχει γενικότερη υποχώρηση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών» δήλωσε στον Alpha 9,89, o Μάξιμος Χαρακόπουλος, βουλευτής της ΝΔ.

«Μετά από όλα αυτά ο κ. Τόσκας εξακολουθεί να στρογγυλοκάθεται στην καρέκλα του ενώ όφειλε, αν είχε την παραμικρή τσίπα, να είχε παραιτηθεί» η βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Εύη Χριστοφιλοπούλου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top