Απίστευτη ΑΣΕΒΕΙΑ Μπαλάφα: Έχουμε μειώσει την εγκληματικότητα, έγινε μια «στραβή» στο Μενίδι με τον Μάριο!

Αποθέωσε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το έργο που έχει επιτελέσει

Με απίστευτα ασεβή τρόπο αναφέρθηκε στην τραγωδία με τον θάνατο του 11χρονου Μάριου στο Μενίδι ο Γιάννης Μπαλάφας, χαρακτηρίζοντας το γεγονός ως «στραβή»!

«Δεν είμαι ειδικός σε θέματα ασφάλειας και προστασίας του πολίτη. Νομίζω όμως ότι τα τελευταία χρόνια -και από τα στοιχεία τα οποία επανειλημμένα με διάφορες αφορμές έχει παρουσιάσει στη Βουλή ο κ.Τόσκας- δεν έχουμε μία έξαρση της εγκληματικότητας αλλά μια αντιμετώπιση της παραβατικότητας-εγκληματικότητας με έναν σχετικά αποτελεσματικό τρόπο» είπε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας στον Σκάι.

Συνεχίζοντας, είπε: «Αυτό δεν αναιρεί, δεν μπορεί να εμποδίσει ή δεν αποκλείει το γεγονός να έχουμε μία -ας το πούμε λαϊκά- στραβή όπως αυτό που συνέβη στο Μενίδι, αυτό νομίζω».

«Φυσικά υπάρχουν τα γεγονότα που ακολούθησαν το θανάσιμο αυτό χτύπημα στο παιδί, με τους κουκουλοφόρους και λοιπά. Είναι ζητήματα αυτή τη στιγμή στα χέρια της αστυνομίας. Τι άλλο να πω εγώ...» κατέληξε, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση παρέλαβε αποστήματα δεκαετιών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top