ΧΑΜΟΣ στο Twitter των πολιτικών για την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο

Καταδικάζουν το χτύπημα και στέλνουν τις ευχές τους για ταχεία ανάρρωση

ΧΑΜΟΣ στο Twitter των πολιτικών για την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδικάζει την τρομοκρατική επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο.

Τη συμπαράστασή του στον πρώην Πρωθυπουργό εξέφρασε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, με ανάρτησή του στο Twitter. 

«Εχθροί μας δεν είναι μόνο οι επίδοξοι δολοφόνοι αλλά και αυτοί που σπέρνουν μόνο μίσος στην κοινωνία» έγραψε. 

Ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς έστειλε τις ευχές του για «Περαστικά» σημειώνοντας στο Twitter: «Περαστικά στον Λουκά Παπαδήμο και στους ανθρώπους που επέβαιναν στο αυτοκίνητο του. Πλήγμα στην δημοκρατία τέτοιες ενέργειες».

Η Υφυπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Ελλάδας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, σημείωσε: "Η δολοφονική επίθεση στον Πρ πρωθυπουργό προκαλεί αποτροπιασμό. Δεν αρκούν οι καταδίκες χρειάζεται δράση & εγρήγορση"

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος έγραψε: "Αποτροπιασμός και καταδίκη για την άνανδρη, δολοφονική επίθεση κατά του Προέδρου της Ακαδημίας Λ. Παπαδήμου. Θερμές ευχές να πάνε όλα καλά".

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σημείωσε: "Το τρομοκρατικό χτύπημα ενάντια στο Λ. Παπαδήμο,είναι τρομοκρατικό χτύπημα ενάντια στη Δημοκρατία.Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες"

Και ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, έγραψε στο twitter: "Συγκλονισμένος από την άνανδρη επίθεση εναντίον του πρώην Π/θ της Ελλάδος κ. Λουκά Παπαδήμου. Εύχομαι να ξεπεράσει κάθε κίνδυνο".

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top