Άλλα είδε ο Μιχαλολιάκος: Ο Δένδιας ήταν αυτός που έσπρωξε και προκάλεσε τον Κασιδιάρη!

Για αποβολή της Χρυσής Αυγής: Είναι κομμουνιστής και ολοκληρωτικός ο Βούτσης!

Άλλα είδε ο Μιχαλολιάκος: Ο Δένδιας ήταν αυτός που έσπρωξε και προκάλεσε τον Κασιδιάρη!

Μπορεί όλοι να είδαμε τον Ηλία Κασιδιάρη να βγαίνει εκτός εαυτού και να επιτίθεται στον Νίκο Δένδια προχθές στη Βουλή, ωστόσο ο Νίκος Μιχαλολιάκος είδε ένα… εναλλακτικό γεγονός.

Ο γ.γ. της Χρυσής Αυγής είπε ούτε λίγο ούτε πολύ μιλώντας στα Παραπολιτικά FM ότι… ο βουλευτής της ΝΔ ήταν αυτός που προκάλεσε.

«Πέντε χρόνια που είμαστε στο ελληνικό κοινοβούλιο ουδέποτε ο κ. Δένδιας έχει περάσει μπροστά από τα έδρανά μας, δεν έχει περάσει ποτέ από το διάδρομο όπου κάθονται οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, χθες όχι μόνο πέρασε κοντοστάθηκε και διέκοψε τον ομιλητή μας, τον κ. Κασιδιάρη, και όταν του είπε ο βουλευτής μας, ο κ. Λαγός, να φύγει κοντοστάθηκε και κοιτούσε απειλητικά. Αυτή είναι η πραγματικότητα που προξένησε αυτό το επεισόδιο το οποίο όμως ανέδειξε και τη θλιβερή εικόνα της πλειοψηφίας που υπάρχει σε ότι αφορά τη δημοκρατία» είπε και πρόσθεσε: «Όχι μόνο ήταν άγριο το βλέμμα του, σκούντησε και τον κ. Κασιδιάρη, φαίνεται και αυτό στο βίντεο , τη στιγμή κατά την οποία ομιλούσε. Από εκεί και πέρα ο κ. Κασιδιάρης είπε «άσε με να μιλήσω» και τον απώθησε από μπροστά του, τίποτε άλλο δεν έγινε και σας πληροφορώ ότι έχουν γίνει πολλά τέτοια στο ελληνικό κοινοβούλιο και δεν έχουν ληφθεί ανάλογες αποφάσεις σαν αυτή τη σταλινική απόφαση που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη ΝΔ εναντίον της Χρυσής Αυγής. Είναι πρωτοφανές να αποκλείουν ολόκληρη την ΚΟ από τις εργασίες της επιτροπής, δεν προβλέπεται από τον κανονισμό της Βουλής».

Ο ίδιος επιτέθηκε ευθέως στον Νίκο Βούτση για την απόφαση να αποβληθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Χρυσής Αυγής από την Ολομέλεια: «Σε πρώτη φάση ο προεδρεύων της Βουλής, ο κ. Μπαλαούρας είπε ότι θα πρέπει να παραπεμφθεί στην επιτροπή δεοντολογίας ο κ. Κασιδιάρης και ήταν σωστό. Μετά πήρε το λόγο ο κ. Βούτσης ο οποίος παραμένει κομμουνιστής και ολοκληρωτικός -πιστεύουνε σε μια τυραννία αυτοί οι άνθρωποι, δεν πιστεύουν στη δημοκρατία- και είπε ότι πρέπει να αποβληθεί ολόκληρη η ΚΟ. Που ακούστηκε αυτό; Αυτό είναι μια ντροπή, θα τους σέρνεται πίσω τους σε ολόκληρη τη ζωή τους».

Τέλος, ερωτηθείς αν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έβριζαν και πετούσαν μπουκάλια, είπε: «Αυτά δεν υπάρχουν και η απόδειξη για αυτό είναι ότι δεν παρουσιάστηκε κανένα σχετικό video. Αν είχαν τέτοιο βίντεο να είναι όλοι σίγουροι ότι θα το παρουσίαζαν. Η Βουλή είναι γεμάτη κάμερες από κάθε γωνιά, δεν έγινε ποτέ κάτι τέτοιο».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top