Πρωτοφανές ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ στη Βουλή! Ο Κασιδιάρης ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ στον Δένδια

Εκνευρίστηκε ο βουλευτής της ΧΑ επειδή πέρασε από μπροστά του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ την ώρα που μιλούσε! -Πρώτη ανάρτηση 13:33

Ένα πρωτοφανές επεισόδιο για το Ελληνικό Κοινοβούλιο διαδραματίστηκε σήμερα στη Βουλή. Πρωταγωνιστής ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί στον Νίκο Δένδια, επειδή εκνευρίστηκε όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ πέρασε από μπροστά του, την ώρα που μιλούσε!

Στο απόσπασμα φαίνεται ο Νίκος Δένδιας να περνά μπροστά από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, να τον σπρώχνει στο χέρι και στη συνέχεια να του λέει: «Όχι από μπροστά μου!!! Δεν βλέπεις ότι μιλάω!».

Ο Νίκος Δένδιας στέκεται μπροστά του και ο Ηλίας Κασιδιάρης του λέει: «Τι ύφος είναι αυτό;»

Στη συνέχεια, η κάμερα της Βουλής αλλάζει το πλάνο και απομακρύνεται από τους δύο άνδρες, ενώ επικρατεί χαμός! Ακούγεται ένα χτύπημα και αμέσως όλοι οι βουλευτές σηκώνονται όρθιοι.

Οι πληροφορίες του STAR λένε πως οι βουλευτές της ΝΔ ενεργοποιήθηκαν αμέσως και δημιούργησαν έναν προστατευτικό κλοιό γύρω από τον Νίκο Δένδια, ώστε να μην επεκταθεί το επεισόδιο.

Ο προεδρεύων της Βουλής, Μάκης Μπαλαούρας, ακούγεται να καλεί αμέσως τη φρουρά και να φωνάζει: "Αποβάλλεται ο κ.Κασιδιάρης! Μολύνετε τη Βουλή!". Μάταια, προσπαθούσε να βάλει μια τάξη, παρακαλώντας τους υπόλοιπους βουλευτές να καθίσουν στα έδρανα. Η συνεδρίαση διακόπτεται, όπως και η εικόνα που μετέδιδε το κανάλι της Βουλής.

Εν τέλει, η φρουρά επεμβαίνει και απομακρύνει τον Ηλία Κασιδιάρη και τον Γιάννη Λαγό.

Mάλιστα, ο Ηλίας Κασιδιάρης ακούστηκε να βρίζει χυδαία. Tη στιγμή που βγήκε από την αίθουσα φώναζε στο διάδρομο «γ@@@@@ μια αδερφή και αποχωρώ από αυτό το αίσχος που γίνεται μέσα με το Μνημόνιο».

 

Παράλληλα, πληροφορίες λένε ότι εκτοξεύτηκαν μπουκάλια με νερό προς τους βουλευτές της ΝΔ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top