Γερός ΚΑΥΓΑΣ στη Βουλή με Άδωνι και Παπαχριστόπουλο: Είσαι χυδαίος και συκοφάντης

Με αφορμή την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή των ΑΝΕΛ μετά από μήνυση του αντιπροέδρου της ΝΔ

Γερός ΚΑΥΓΑΣ στη Βουλή με Άδωνι και Παπαχριστόπουλο: Είσαι χυδαίος και συκοφάντης

Σκληρή κόντρα ξέσπασε στη Βουλή ανάμεσα στον Άδωνι Γεωργιάδη και τον Θανάση Παπαχριστόπουλο.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στον βουλευτή των ΑΝΕΛ με αφορμή την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας της Βουλής, να μην αρθεί η ασυλία του κ. Παπαχριστόπουλου, τον οποίο έχει μηνύσει ο κ. Γεωργιάδης.

«Ακούστε τι τραβάω κύριοι συνάδελφοι. Σε μια εκπομπή της ΕΡΤ με κατηγορεί για διαφθορά και στημένες ερωτήσεις για τον Καρατζαφέρη. Μου λέει “κάντε μου μήνυση αν θέλετε, θα αρθεί η ασυλία μου”. Εγώ του είπα πως θα κάνω και πως θα πάμε στο δικαστήριο "να αποδείξετε αυτά που λέτε αν είναι αλήθεια”» είπε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος επιτέθηκε στον βουλευτή των ΑΝΕΛ, λέγοντας πως όταν ήρθε η ώρα της Επιτορπής Δεοντολογίας ζητούσε να μην αρθεί η ασυλία του και έλεγε ότι δεν εννοούσε τίποτα για τον ίδιο.

Με τον κ. Παπαχριστόπουλο να φωνάζει «ψεύδεστε», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ φώναξε: «Πάμε στο δικαστήριο! Μην κάνετε έτσι. Σηκωθείτε και πείτε "θέλω να αρθεί η ασυλία μου"».

Ο κ. Παπαχριστόπουλος κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη για «ανακρίβειες», με τον αντιπρόεδρο της ΝΔ να απαντά σε έντονο ύφος: «Θα τα πούμε και στην Επιτροπή για την Υγεία, όταν με καλέσετε. Να σε κάνω και εκεί ρεζίλι».

«Δεν θα είσαι καλά… » είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος, με τον κ. Γεωργιάδη να απαντά: «Να ζητήσεις συγγνώμη με θάρρος, αλλιώς να έρθεις στο δικαστήριο. Συκοφάντη!».

Ακολούθησε νέα στιχομυθία με τον βουλευτή τον ΑΝΕΛ να καλεί τον κ. Γεωργιάδη να ηρεμήσει και να λέει πως έχει χάσει την ψυχραιμία του τον τελευταίο καιρό και τον βουλευτή της ΝΔ να απαντά: «Σε προστατεύουν τα φιλαράκια σου, για να βρίζεις και να ασχημονείς. Συκοφάντη, χυδαίε!».

«Ακούστε, δεν μιλάω άλλο με ανθρωπάκια, δεν χρειάζεται. Από το ΠΑΣΟΚ στη Νέα Δημοκρατία, από τη Νέα Δημοκρατία στους Ανεξάρτητους Έλληνες, για να γλείφεις. Άσε με τώρα» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος πήρε στη συνέχεια τον λόγο και είπε ότι στον διάλογο που είχε γίνει στην δημόσια τηλεόραση ουδέποτε είχε συκοφαντήσει τον κ. Γεωργιάδη.

«Ό,τι λέω, το αποδεικνύω. Τα στοιχεία που έφερα, θέλω να πιστεύω ότι ήταν πειστικά. Γι’ αυτό τον λόγο θέλω να πω και ένα "ευχαριστώ" σε όλους τους εκπροσώπους των κομμάτων που ήταν παρόντες εκεί , οι οποίοι με υπερασπίστηκαν αν και δεν είναι φίλοι μου, γιατί δεν συκοφάντησα ποτέ τον κ. ΓεωργιάδηΜε εξαίρεση βέβαια –καταλαβαίνω ότι η κομματική πειθαρχία υπερέχει- τον εκπρόσωπο της ΝΔ» είπε ο κ. Παπαχριστόπουλος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top