Η ατάκα του Αλέξη για τις «42 φορές περισσότερα μέτρα» και το γλέντι στο Twitter

Το πακέτο μέτρων είναι 3,6 δις... αλλά σύμφωνα με τη δήλωση του θα έφερνε μέτρα 151,2 δις!

Οι ατάκες του Πρωθυπουργού στη χθεσινή συνέντευξη στον Ant1 ήταν αρκετές αλλά ειδικά μία ήταν αυτή που προκάλεσε…. γλέντι στο Twitter.

Αναφερόμενος, λοιπόν ο Αλέξης Τσίπρας στις απαιτήσεις των δανειστών είπε ότι ζητούσαν από την κυβέρνηση 42 φορές περισσότερα μέτρα! Αυτό γιατί, όπως εξήγησε, οι προβλέψεις του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου για το πρωτογενές πλεόνασμα ήταν 42 φορές μικρότερο από εκείνο που ανακοινώθηκε τελικά χθες από την ΕΛΣΤΑΤ.

Ο κ.Τσίπρας αναμένεται να φέρει προς ψήφιση στη Βουλή σύντομα πακέτο επώδυνων μέτρων, το οποίο τελικά κοστίζει 3,6 δις.  Όμως, σύμφωνα με την τοποθέτηση του, οι αρχικές απαιτήσεις των δανειστών ήταν 42 φορές περισσότερα μέτρα, δηλαδή 3,6 επί 42: δηλαδή 151,2 δις ευρώ!

Οι χρήστες του twitter, όπως καταλαβαίνετε… έκαναν πάρτι στο Twitter, με το hashtag 42 φορές περισσότερα μέτρα και δηκτικά σχόλια για την πρωθυπουργική δήλωση.

Χαρακτηριστικό είναι το tweet του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Βρούτση, ο οποίος έγραψε:

«Το IMF το Δεκέμβριο 2016 ζητούσε 42 φορές περισσότερα μέτρα! Δηλαδή 3,6δις€•42=151,2δις€ και λόγω καθυστέρησης τα μείωσαν! ΕΛΕΟΣ».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top