Κικίλιας: Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θεωρούν ιθαγενείς τους Έλληνες και μοιράζουν καθρεφτάκια που τα βαφτίζουν αντίμετρα!

Τι είπε για την αξιολόγηση και για το θέμα της Βενεζουέλας που φέρνει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής η ΝΔ

«Η κυβέρνηση κατέκαυσε τη χώρα και συμφωνία με τους θεσμούς ακόμη δεν έχουμε δει» είπε στον ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κικίλιας. Παράλληλα, ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, αναφέρθηκε στην αξιολόγηση, αλλά και στο θέμα της Βενεζουέλας που φέρνει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής η ΝΔ.

Ο κ. Κικίλιας είπε ότι η κυβέρνηση αντί να προσλάβει μέσω ΑΣΕΠ γιατρούς στις εντατικές προσπαθεί να κάνει τα ρουσφέτια της μέσω ΔΕΗ. «Αδικούνται οι δημόσιοι υπάλληλοι και δεν τους δίνεται η δυνατότητα να δουλέψουν σωστά» πρόσθεσε ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ διαβεβαίωσε ότι «απολύσεις στο δημόσιο δεν θα γίνουν και δεν χρειάζεται».

Το θέμα της Βενεζουέλας φέρνει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής η ΝΔ, με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Βασίλη Κικίλια, να τονίζει πως για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η κυβέρνηση και το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ στήριξε με συγκριτικά παραδείγματα τη δική της πολιτική προσπάθεια στους αγώνες των λαών, με αιχμή του δόρατος τον Μαδούρο και τη Βενεζουέλα.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ τόνισε πως κτίστηκε ένα επικοινωνιακό οικοδόμημα και τώρα ξαφνικά που σκοτώνεται ο κόσμος στη Βενεζουέλα, στον ΣΥΡΙΖΑ δεν μιλά κανείς. «Δεν θα ήταν λογικό η κυβέρνηση να τοποθετηθεί επισήμως; Σιγή. Αυτό είναι προς κρίση των πολιτών», είπε χαρακτηριστικά. «Προφανώς θεωρούσε -ελπίζω ότι δεν το θεωρεί ακόμα- ότι είναι ένα μοντέλο για την Ελλάδα. Προφανώς έχει πολιτικές σχέσεις, το έχει παραδεχθεί σειρά στελεχών, κορυφαίων του ΣΥΡΙΖΑ. Περιμένουμε από τον Τσίπρα, τον εκπρόσωπο της κυβέρνησης ή από κάποιον υπουργό μια υπεύθυνη τοποθέτηση», σημείωσε.

Αναφερόμενος στην αξιολόγηση, ο κ. Κικίλιας δήλωσε πως ο πρωθυπουργός τα έχει δεχτεί όλα και τα έχει υπογράψει όλα, ζητώντας από την κυβέρνηση να απολογηθεί για τον έναν χρόνο που χάθηκε. Αναρωτήθηκε, μάλιστα, γιατί καθυστέρησαν: «Για να φέρουν περικοπές συντάξεων, μείωση του αφορολόγητου και εκποίηση της δημόσιας περιουσίας; Θυμίζω ότι στις 12/7/2015 ο Τσίπρας εκχώρησε τη δυνατότητά μας για κούρεμα του χρέους. Άρα μιλάμε μόνο για τεχνοκρατικές διευκολύνσεις. Άρα κούρεμα δεν υπάρχει, για να ξέρει ο κόσμος τι γίνεται».

«Οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θεωρούν ιθαγενείς τους Έλληνες και μοιράζουν καθρεφτάκια που τα βαφτίζουν αντίμετρα. Η αλήθεια είναι ότι έχουν υπογράψει νέα μέτρα, περικοπές συντάξεων και μείωση αφορολόγητου» κατέληξε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top