Το πασχαλινό ΦΙΛΙ του Τσίπρα στη Μπαζιάνα ήταν όλα τα λεφτά! ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στην Κέρκυρα έκανε Ανάσταση το πρωθυπουργικό ζεύγος

«Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες», ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από το πάλκο της πλατείας Σπιανάδα της Κέρκυρας, όπου παραβρέθηκε στην αναστάσιμη τελετή,  με την αγαπημένη του, Μπέτυ Μπαζιάνα. 

Το πρωθυπουργικό ζεύγος, συνοδευόμενο από τον υπουργό Επικρατείας Αλ. Φλαμπουράρη παρέστη νωρίτερα το Μεγάλο Σάββατο στη δοξολογία του ιερού ναού της Αγ. Παρασκευής, ενώ με μια πομπή φιλαρμονικών και χορωδιών του ορθοδόξου και του καθολικού κλήρου της Κέρκυρας έφθασε ένα τέταρτο πριν από τα μεσάνυχτα στην πλατεία Σπιανάδα, τη μεγαλύτερη των Βαλκανίων, όπου και τελείται το αναστάσιμο τελετουργικό.

ΜΠΛΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ - ΛΑΔΙ, ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ... ΚΟΚΚΙΝΟ Η ΜΠΑΖΙΑΝΑ 

Χαμογελαστός και ευδιάθετος, φορώντας ένα σκούρο μπλε κοστούμι, γαλάζιο πουκάμισο, χωρίς γραβάτα  πήγε ο πρωθυπουργός στην Ανάσταση. Δίπλα του συνεχώς είχε την σύντροφο του, η οποία επέλεξε μαύρο και λαδί για την εμφάνιση της, την νύχτα αυτή. Η κυρία Μπαζιάνα είχε τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα, ενώ τις εντυπώσεις έκλεψε το κόκκινο κραγιόν στα χείλη της, που ήταν ασορτί με το μανικιούρ της! 

Ο κύριος Τσίπρας και η κυρία Μπαζιάνα όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες ήταν αχώριστοι και σε πολύ καλό mood, ενώ όταν οι ιερείς έψαλλαν το «Χριστός Ανέστη» το πρωθυπουργικό ζεύγος αντάλλαξε θερμά φιλιά.

Πλάι τους στην εκκλησία, ήταν πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας, ο οποίος εκπροσώπησε τη ΝΔ στο όμορφο νησί.

ΒΙΝΤΕΟ corfupresstv,Corfu Times​

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top