Επίθεση ΠΑΣΟΚ στον Σπίρτζη: Ιστορική απρέπεια να ταυτίζει τον Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου

«Δεν τους επιτρέπεται η πολιτική καπηλεία του ονόματος ενός μεγάλου πολιτικού»

Επίθεση ΠΑΣΟΚ στον Σπίρτζη: Ιστορική απρέπεια να ταυτίζει τον Τσίπρα με τον Ανδρέα Παπανδρέου

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ στον υπουργό Υποδομών Χρήστο Σπίρτζη, για την παρομοίωση που έκανε μεταξύ Αλέξη Τσίπρα και Ανδρέα Παπανδρέου, κατά την σημερινά   εγκαίνια σε σήραγγες στην Εθνική Οδό Κορίνθου –Πατρών, σε μία εκ τις οποίες, ως γνωστόν,  δόθηκε το  όνομα του  ιδρυτή του κόμματος. «H σήραγγα  θα πάρει το όνομα του Ανδρέα Παπανδρέου, του ανθρώπου που μας ενέπνευσε όπως ο Αλέξης Τσίπρας» δήλωσε ο κ. Σπίρτζης.  

 «Αποτελεί πολιτική και ιστορική απρέπεια, ο Υπουργός των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ κ. Χρ. Σπίρτζης να ταυτίζει ως εμπνευστές του τον Πρωθυπουργό των δύο μνημονίων, του χρέους των 80 δις € και της εκχώρησης στους δανειστές του συνόλου της εθνικής περιουσίας, Αλ. Τσίπρα, με τον ιστορικό ηγέτη και ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Παπανδρέου» δήλωσε ο υπεύθυνος της Κ.Ο. της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης.

Ο κ. Μανιάτης κατέληξε στην δήλωσή του:

«Ας αρκεστούν στη  χυδαιότητα των λόγων και πράξεων τους σε βάρος της αισθητικής και του ορθολογισμού της σημερινής γενιάς. Δεν τους επιτρέπεται η πολιτική καπηλεία του ονόματος ενός μεγάλου πολιτικού, που ένωσε τους πολίτες κι έκανε πράξη την εθνική περηφάνια και την κοινωνική αλληλεγγύη».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top