Ο Παρασκευόπουλος υπερασπίζεται το νόμο του: Αν μείνει κάποιος 2 χρόνια ακόμη στη φυλακή, θα γίνει λιγότερο επικίνδυνος;

Ισχυρίζεται ότι ρυθμίσεις για την πρόωρη απόλυση των κρατουμένων υπάρχουν εδώ και 100 χρόνια απαντά

Για «προκατάληψη και προπαγάνδα» έκανε λόγο ο Νίκος Παρασκευόπουλος, ο οποίος υπερασπίστηκε τον (περίφημο) νόμο του με βάση τον οποίο αρκετές εκατοντάδες φυλακισμένων (ορισμένοι εκ των οποίων για βαριά εγκλήματα) κυκλοφορούν ελεύθεροι.

«Ρυθμίσεις για την πρόωρη απόλυση των κρατουμένων υπάρχουν εδώ και 100 χρόνια απαντά. Ακόμα και για ισοβίτες» αναφέρει ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης στον capital.gr, ο οποίος απαντώντας σε ερώτηση για την υπόθεση του Φαλήρου, όπου κακοποιοί κράτησαν όμηρο μια ηλικιωμένη γυναίκα και την οικιακή της βοηθό, έως ότου γίνει η έφοδος της αστυνομίας στο διαμέρισμα, είπε: «Μόνο ο ένας από τους 4 κακοποιούς, λέει, ήταν έξω με τον δικό μου νόμο».

«Χρειάζεται περισσότερη ενημέρωση, απαντά. Και από πουθενά δεν προκύπτει ότι ένας κακοποιός που θα μείνει 6 μήνες, ή 1 ή 2 χρόνια περισσότερο στη φυλακή, θα είναι μετά λιγότερο επικίνδυνος για την κοινωνία» υπογραμμίζει ο κ. Παρασκευόπουλος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top