Και οι βουλευτές Ντζιμάνης- Γιακουμάτος εισέπραξαν την 13η σύνταξη!

Τουλάχιστον δύο οι βουλευτές που δεν το εισέπραξαν

Οι βουλευτές  Γιώργο Ντζιμάνης  (ΣΥΡΙΖΑ) και  Γεράσιμος Γιακουμάτος ( ΝΔ) αποδεικνύεται ότι εισέπραξαν το επίδομα συνταξιούχων και προστίθενται στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μάκη Μπαλαούρα και Τριανατάφυλλο Μηταφίδη, οι οποίοι επίσης το εισέπραξαν.

Ο απόστρατος αξιωματικός Γ. Ντζιμάνης ισχυρίσθηκε ότι μετά τον θόρυβο που  έγινε  αντιλήφθηκε ότι εισέπραξε και ο ίδιος το επίδομα την Δευτέρα που πέρασε και το επέστρεψε μέσω τραπέζης στον ΕΦΚΑ.  

Το ίδιο συνέβη και με τον Γ. Γιακουμάτο, ο οποίος όμως δεν το επέστρεψε, καθώς  όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του,  έχει δώσει πολλαπλάσια χρήματα, άνω των  4.000 ευρώ σε συσσίτια κλπ.  

Υπενθυμίζεται ότι ο κ.Μπαλαούρας δεν επέστρεψε το ποσό στον ΕΦΚΑ αλλά στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας των υπαλλήλων της ΤτΕ, ενώ ο κ. Μηταφίδης τα επέστρεψε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star το έκτακτο βοήθημα έχουν εισπράξει τελικά όλοι οι βουλευτές που είναι συνταξιούχοι δημόσιοι υπάλληλοι! Παράλληλα, διαψεύδεται στην πράξη ο ισχυρισμός του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης ότι όλοι οι βουλευτές που εισέπραξαν την 13η σύνταξη την επέστρεψαν, καθώς είναι τουλάχιστον δύο όσοι δεν το έπραξαν.    

       

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top