«Μέτωπο Νίκης»: Το νέο κόμμα της Ραχήλ Μακρή

Αναμένεται να το ανακοινώσει η ίδια το Σάββατο από το Μελιδόνι του Ηρακλείου Κρήτης

«Μέτωπο Νίκης»: Το νέο κόμμα της Ραχήλ Μακρή

Νέο ξεκίνημα στην πολιτική σκήνη αποφάσισε να κάνει η πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ και του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή. To νέο της κόμμα με το όνομα «Μέτωπο Νίκης» αναμένεται να ανακοινώσει η ίδια, αύριο Σάββατο, από το Μελιδόνι του Ηρακλείου Κρήτης.

«Ήρθε η ώρα ο ελληνικός λαός να υψώσει το ανάστημα του και να πάψει να τους φοβάται», αναφέρει το βίντεο με το οποίο ανακοινώνει το «Μέτωπο Νίκης», η πρώην βουλευτής.

«Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα και να πάρει πίσω την εξουσία που του ανήκει. Όσοι αρνούμαστε να υποκύψουμε σε διχαστικά αντανακλαστικά, όσοι αρνούμαστε να μας απομυζούν και να μας εξευτελίζουν, όσοι αρνούμαστε να σκύψουμε το κεφάλι, ενωνόμαστε για το συμφέρον της Ελλάδας πέρα και πάνω από μίση και στερεότυπα του παρελθόντος» αναφέρεται μεταξύ άλλων στο βίντεο.

Η Ραχήλ Μακρή έχασε τη βουλευτική της έδρα όταν αποχώρησε από τον ΣΥΡΙΖΑ και ακολούθησε τον Παναγιώτη Λαφαζάνη το 2015. Ωστόσο, ούτε στη Λαϊκή Ενότητα παρέμεινε, αφού ακολούθησε τη φίλη της Ζωή Κωνσταντοπούλου στην Πλεύση Ελευθερίας. Τελικά όμως αποχωρήσει και από εκεί. Οπότε αποφάσισε να κάνει τα δικά της οράματα πραγματικότητα, δημιουργώντας τον δικό της πολιτικό φορέα.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top