Κ. Καραμανλής: Το φως πάντα νικάει το σκοτάδι

«Η σημερινή απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην υπόθεση Βατοπαιδίου»- Πρώτη ανάρτηση 10:58

«Έστω και αργά, το φώς στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι» αναφέρει –μεταξύ άλλων- ο Κώστας Καραμανλής σε δήλωσή του για την απόφαση του δικαστηρίου για το Βατοπαίδι, που αθώωσε όλους τους κατηγορούμενους και αποδόμησε τη σκανδαλολογία για την τότε κυβέρνηση της ΝΔ.

Στη γραπτή δήλωση του, ο πρώην πρωθυπουργός σημειώνει πως «η σημερινή απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην  υπόθεση  Βατοπαιδίου» και κάνει λόγο για μεθοδεύσεις που συκοφάντησαν και σπίλωσαν αθώους ανθρώπους για χρόνια αλλά και ζημίωσαν τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο.

Η δήλωση του κ. Καραμανλή:

«Η σημερινή απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης αποκαλύπτει το μέγεθος της αθλιότητας στην  υπόθεση  Βατοπαιδίου. Αποκαλύπτει τις μεθοδεύσεις  που μετήλθαν ύποπτα και ταπεινά συμφέροντα, ιδιωτικά και μικροπολιτικά, για να σκηνοθετήσουν τη σκευωρία. Ο στόχος προφανής: Να πληγεί με κάθε τρόπο η τότε κυβέρνηση. Συκοφαντώντας, σπιλώνοντας, ταλαιπωρώντας  για χρόνια αθώους ανθρώπους και τις οικογένειές τους. Ζημιώνοντας τη χώρα σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη χρονική περίοδο.

Η σημερινή ετυμηγορία κλείνει μια μεγάλη πληγή. Αποκαθιστά την αλήθεια και την τιμή των προσώπων που τόσο άδικα κατηγορήθηκαν. Αφήνει βαρύτατα εκτεθειμένους όσους εμπνεύστηκαν και εκτέλεσαν το ανέντιμο εγχείρημα.  Έστω και αργά, το φώς στο τέλος πάντα νικάει το σκοτάδι».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top