Κ. Μακρή: Χαμένο το στοίχημα της κυβέρνησης στη δημόσια ασφάλεια – Μέχρι 15 ληστείες και 85 διαρρήξεις καθημερινά στην Αθήνα!

Από την προστασία του πολίτη στην προστασία… ακυρωτικών μηχανημάτων

Στο «ξέφραγο αμπέλι» που θυμίζει  πλέον ο τομέας της δημόσιας ασφάλειας στην Ελλάδα, αναφέρθηκε η Κάτια Μακρή, στο σημερινό της σχόλιο στο δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα.

«Ο Ρουβίκωνας και οι διάφορες ομάδες πλέον αλωνίζουν χωρίς να τους ενοχλεί κανείς. Δεν τους ξέρουν; Τους ξέρουν με τα μικρά τους ονόματα. Απλώς δεν θελουν να τους συλλαβουν» τόνισε η σχολιάστρια του Star.  

Αλλά όπως πρόσθεσε για την καθημερινότητα των πολιτών, έχουν εκτοξευτεί στα ύψη οι ληστείες και οι διαρρήξεις. «Ο κ. Τόσκας είπε πριν απο λίγες ημέρες ότι στην Αθήνα έχουμε 7-15 ληστείες τη μέρα και 45 έως 85 διαρρήξεις. Με τον μέσο όρο 65 διαρρήξεων, αυτό μας κάνει 1950 το μήνα» τόνισε!

Όπως συμπλήρωσε, η αστυνομία τρέχει και δεν φτάνει αλλά της φορτώνουν κι άλλα καθήκοντα, καθώς τώρα λένε ότι θα φυλά και τους σταθμούς του Μετρό και τα ακυρωτικά μηχανήματα,  για να διώξουν τις ιδιωτικές εταιρίες.

Κατέληξε στο σχόλιό της η Κάτια Μακρή:

«Μα, μπορεί η αστυνομία να το κάνει; Μίλησα σήμερα με πολλούς αστυνομικούς. Μου είπαν ότι θα χρειαστούν 150 με 200 άτομα της ομάδας Δίας και της άμεσης δράσης που θα φύγουν από τον  δρόμο, από την  γειτονιά. Δηλαδή, μου εξήγησαν, ότι τα σαββατοκύριακα που υπάρχουν  και αγώνες στα γήπεδα, στον  δρόμο δεν θα υπάρχει αστυνομικός. Δεν ειναι λογικό. Ας κάνουν πρώτα αυτά που πρέπει  να αισθανθεί ασφαλής ο πολίτης και μετά , αν έχουν τόσες δυνάμεις, φιλάνε και τα ακυρωτικά. Αλλιώς,  η κατάσταση θα ξεφύγει εντελώς». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top