Αποκάλυψη STAR! Kάτια Μακρή: «Κάνουν προκαταβολικές αυξήσεις… στους επόμενους»

Προκλητικοί μισθοί με προκλητικές... μεθοδεύσεις

Θα αναρωτιέστε ποιος είναι ο Πρόεδρος του Οργανισμού Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους- ΟΔΔΗΧ, ο οποίος είδε τον μισθό του να αυξάνεται από 4.631 ευρώ το μήνα σε 8.315 ευρώ;

«Είναι ο κος Στέλιος Παπαδόπουλος, 47 ετών. Κατά κοινή ομολογία όσων τον γνωρίζουν, είναι ένα πάρα πολύ καλό τραπεζικό στέλεχος, πάρα πολύ καλός τεχνοκράτης, ο οποίος κόντρα σε 10 εκατ. Έλληνες ευτύχησε σήμερα να δει τον μισθό του να διπλασιάζεται» είπε η Κάτια Μακρή στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR και συνέχισε λέγοντας:

«Ανέλαβε το τιμόνι του ΟΔΔΗΧ, τον Νοέμβριο του 2012, επί κυβέρνησης Σαμαρά και ήταν προσωπική επιλογή του κου Γιάννη Στουρνάρα, τότε υπουργού Οικονομικών. Δηλαδή δεν είναι ροζ Golden Boy, αν πρέπει οπωσδήποτε να τον χρωματίσουμε μάλλον τον λες γαλάζιο Golden Boy».

Η δημοσιογράφος σημείωσε ωστόσο, ότι «με τις 4.000 ευρώ που έπαιρνε, μας έβγαλε μια χαρά στις αγορές το 2014 και το λέω αυτό γιατί ακούω κυβερνητικά στελέχη να λένε “μα θα μας βγάλει στις αγορές… ήθελε παραπάνω λεφτά, και με τα μισά το 2014”».

Αποκάλυψη STAR

«Τώρα που είναι το μυστικό και γιατί τον έβαψα σε γαλάζιο golden boy; Γιατί η πιάτσα βοά ότι δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με την κυβέρνηση ο κος Παπαδόπουλος και ετοιμάζεται να αναχωρήσει από τον ΟΔΔΗΧ για κάπου αλλού ή για το σπίτι του. Πρόσφατα συζητήθηκε ότι μπορεί να επιστρέψει και στον τραπεζικό τομέα. Και τώρα αρχίζει το μυστήριο… για τον κο Παπαδόπουλο την έκαναν την αύξηση ή για τους διαδόχους του κου Παπαδόπουλου, τους οποίους προφανώς έχουν έτοιμους;» είπε η Κάτια Μακρή.

«Υπάρχει το εξής περίεργο στην τροπολογία. Αύξησαν τον μισθό και του αναπληρωτή γενικού διευθυντή, ο οποίος ως φυσικό πρόσωπο δεν υπάρχει. Δηλαδή έφτιαξαν τις θέσεις, έφτιαξαν τους μισθούς και περιμένουν τα πρόσωπα» κατέληξε η δημοσιογράφος. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top