Βαρβιτσιώτης: Ο κ. Μουζάλας δεν είναι κατήγορος, αλλά απολογούμενος

Τον καλεί να αναλάβει τις ευθύνες του για «το πάρτι των ΜΚΟ»

Βαρβιτσιώτης: Ο κ. Μουζάλας δεν είναι κατήγορος, αλλά απολογούμενος

Σφοδρή επίθεση και από τη ΝΔ στον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα για τα όσα διαδραματίστηκαν, σήμερα το πρωί, στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού και τις εξηγήσεις που έδωσε ο Υπουργός  Μεταναστευτικής Πολιτικής.  

 Με αφορμή το περιστατικό στο Ελληνικό η Δημοκρατική Συμπαράταξη ζήτησε την παραίτηση του κ. Μουζάλα , ενώ έντονη κριτική άσκησε και ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.   

 «Μετά τις άθλιες εικόνες του χειμώνα, τους νεκρούς από αναθυμιάσεις, φθάσαμε σήμερα στα άβατα ανομίας. Η επιβολή της νομιμότητας και η εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες είναι ευθύνη της Κυβέρνησης και όχι των μεταναστών. Ο κ. Μουζάλας δεν είναι κατήγορος, αλλά απολογούμενος» δήλωσε ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της ΝΔ  Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ο κ. Βαρβιτσιώτης πρόσθεσε:

«Ας αφήσει, επιτέλους, τα κλάματα μπροστά στις κάμερες και ας αναλάβει τις ευθύνες του. Για το ”πάρτι” των Μ.Κ.Ο., που έχουν υποκαταστήσει τη λειτουργία του Κράτους, αυτός  και ο κ. Τσίπρας είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι.

 Ζητάμε από την Κυβέρνηση να υλοποιήσει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας.

 Με διάκριση προσφύγων και παράνομων μεταναστών, δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης για τους παραβατικούς, αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης και αξιοποίηση, με διαφάνεια, της ευρωπαϊκής χρηματοδότησης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top