Κ. Μακρή: Ο Τόμσεν σκότωσε τον πατέρα του και τώρα κλαίει που είναι ορφανός!

Το σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μ. Ζαχαρέα για τις «κολλημένες» αποκρατικοποιήσεις

«Ο Τόμσεν θυμίζει εκείνον που αφού σκότωσε τον πατέρα του τώρα κλαίει επειδή είναι…  ορφανός!» τόνισε η Κάτια Μακρή στο σημερινό της σχόλιο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα, για τις δηλώσεις του στελέχους του ΔΝΤ σχετικά με τις δεκαετίες που θα χρειαστεί η Ελλάδα για να επιστρέψει στα προ κρίσης ποσοστά ανεργίας.

«Ο Τόμσεν είναι υπεύθυνος για αυτή την κατάσταση που βιώνουμε. Και έρχεται τώρα και μας τρολάρει» επισήμανε χαρακτηριστικά η σχολιάστρια του Star. «Ο Τόμσεν όμως ζει στην Ουάσιγκτον. Εμείς που ζούμε εδώ τι κάνουμε και τι πολιτικές ακολουθούμε στην Ελλάδα για την ανεργία διερωτήθηκε η γνωστή δημοσιογράφος.              

 Η Κ. Μακρή επισήμανε ότι αν και θα έπρεπε η Ελλάδα να μειώσει τους φόρους για να προσελκύσει επενδύσεις και να μειώσει τους φόρους, πράττει το αντίθετο και  τους αυξάνει!

Υπογράμμισε ακόμα ότι οι  αποκρατικοποιήσεις είναι «στον αέρα», με κυβερνητικά στελέχη να τηρούν εχθρική στάση, όπως  ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης που δεν πήγε καν στην υπογραφή της ιδιωτικοποίησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.  

Την ίδια στιγμή, όπως ανέφερε η σχολιάστρια του Star:

Για την ΔΕΣΦΑ, παρακαλάει ο Επίτροπος να γίνει η ιδιωτικοποίηση, στην Εγνατία δεν έχει γίνει ο διαγωνισμός που έπρεπε να είχε  γίνει πριν δύο μήνες, στον ΟΛΘ πάει πίσω η πώληση και το υπερταμείο δεν έχει διοίκηση!

«Έτσι λοιπόν θα γίνουν δουλειές; Με ευχολόγια δουλειές δεν γίνονται!» κατέληξε στο σχόλιο της η Κ. Μακρή.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top