Τσίπρας στο Πολιτικό Συμβούλιο ΣΥΡΙΖΑ: Όλα στο φως για τράπεζες, ΜΜΕ και κόμματα

Διαμήνυσε ότι η έρευνα δεν τελειώνει με το πόρισμα της Εξεταστικής- Ανοιχτό τώρα το ενδεχόμενο για προανακριτική - Πρώτη ανάρτηση 18:04

Το θέμα της Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των πολιτικών κομμάτων βρέθηκε στο επίκεντρο της σημερινής συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η συνεδρίαση δεν έγινε στα κομματικά γραφεία στην Κουμουνδούρου, λόγω του ύποπτου φακέλου που είχε εντοπισθεί, όπως είχε γράψει νωρίτερα το star.gr.      

«Όλα στο φως» ήταν, σύμφωνα με κομματικά στελέχη, η εντολή που έδωσε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Τα ίδια στελέχη υποστήριξαν ότι έχει επιβεβαιωθεί πλήρως πως υπάρχει τρίγωνο διαπλοκής τραπεζών, ΜΜΕ και πολιτικού συστήματος, το οποίο απετέλεσε τη βασική αιτία των παθογενειών της χώρας και υπογράμμισαν ότι η έρευνα δεν τελειώνει με το πόρισμα της Εξεταστικής.

Όπως  διευκρίνισαν,  στο ιστορικό του πορίσματος που έχει δει το φως της δημοσιότητας καταγράφεται σωρεία παράνομων πράξεων και η υπόθεση θα έχει μεγάλη συνέχεια. Όπως επίσης ανέφερε η Ειρήνη Σαββοπούλου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με την Μάρα Ζαχαρέα,  δεν αποκλείεται πλέον το ενδεχόμενο πρότασης σύστασης προανακριτικής επιτροπής, καθώς κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι δεν βρέθηκαν ενδείξεις ποινικών ευθυνών για μεν πρώην υπουργούς, αλλά αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτό για άλλα πολιτικά πρόσωπα!  

Και το ερώτημα βεβαίως είναι, όπως επισήμανε η Μ. Ζαχαρέα, τι άλλαξε από την Δευτέρα που δόθηκε στη δημοσιότητα το πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Εξεταστική Επιτροπή,  μέχρι σήμερα  Πέμπτη...    

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top