Μπαλάφας για Τόμσεν: Οι άλλες προβλέψεις του αποδείχθηκαν μπούρδες

Για ΔΟΛ: Η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τους εργαζόμενους και την πολυφωνία!

Επίθεση στην αξιωματική αντιπολίτευση με αφορμή το θέμα του ΔΟΛ και την πολιτική και δημοσιογραφική θύελλα μετά την εμπλοκή του βασίλη Μουλόπουλου εξαπέλυσε ο Γιάννης Μπαλάφας.

«Που τα ανακαλύπτει αυτά ο κ. Μητσοτάκης, ποιος του τα γράφει; Λέει “συμβιβάστηκαν οι εκδότες”. Μέχρι χθες μας έφερνε τα πρωτοσέλιδα των Νέων και του Βήματος στη Βουλή και τα πέταγε επιδεικτικά την ώρα που μίλαγε. “Δείτε τι έγραψε ο Αρκάς”, “δείτε το editorial των Νέων”, “δείτε τι είπε ο Ψυχάρης”… Τώρα τα Νέα και το Βήμα κινδυνεύουν να γίνουν το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συμβιβαστήκαν. Έχει και η μη σοβαρότητα τα όριά της» είπε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής μιλώντας στην εκπομπή Live U του STAR.

Όπως είπε, «δεν μας έπιασε ξαφνικά ο πόνος για τον τάδε και για τον δείνα εκδότη. Δεν έχουμε εμμονές ή κόμπλεξ, είναι δύο μεγάλες και ιστορικές εφημερίδες και υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι που κινδυνεύουν να μείνουν στο δρόμο». Συνεχίζοντας, βέβαια προκάλεσε εντύπωση καθώς είπε ότι «η κυβέρνηση ενδιαφέρεται για τους εργαζόμενους και την πολυφωνία στον Τύπο», ξεχνώντας ότι η απόφαση του ΣτΕ ήταν αυτή που εμπόδισε το λουκέτο που θα έβαζε η κυβέρνηση σε πολλά κανάλια, οδηγώντας τουλάχιστον 2.000 εργαζόμενους στην ανεργία!

Ο κ. Μπαλάφας, μάλιστα, διαβεβαίωσε ότι αν έκανε το ίδιο η ΝΔ ως κυβέρνηση, «θέλοντας να πετύχει εξυγίναση με καθαρό τρόπο, τότε θα ήμαστε υπέρ».

Ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής αναφέρθηκε και στις προβλέψεις του Πολ Τόμσεν για μείωση της ανεργίας στην Ελλάδα στα προ κρίσης επίπεδα το 2038, κάνοντας λόγο για «προβληματικής ποιότητας οικονομολόγο».

«Τον Τόμσεν τον ενδιαφέρει αν πέσει η κυβέρνηση και να έρθει ο Μητσοτάκης. Ζούμε μια ιστορική φάση. Χρονικό προγραμματισμό μπορείς να κάνεις για 2-3 χρόνια. Όποιος λέει άλλα, λέει μοντέλα για να επιβάλει την άποψή του» είπε ο κ. Μπαλάφας, ο οποίος εκτίμησε ότι «στο τέλος του 2017 η ανεργία θα πέσει στο 20% αν τα πράγματα πάνε όπως τα έχουμε προβλέψει».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top