ΝΔ κατά κυβέρνησης για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ: Κατάρρευσε το λαϊκίστικο αφήγημα

Αντίθετα επισημαίνει ότι «αναδείχθηκαν σειρά ζητημάτων, που αφορούν τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τις τράπεζες, αλλά και Μέσα Ενημέρωσης»

ΝΔ κατά κυβέρνησης για δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ: Κατάρρευσε το λαϊκίστικο αφήγημα

«Οι φθηνοί επικοινωνιακοί τακτικισμοί της κυβέρνησης έπεσαν και πάλι στο κενό» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της με αφορμή την δημοσιοποίηση του προσχεδίου της κυβερνητικής πλειοψηφίας της Εξεταστικής Επιτροπής για τις δανειοδοτήσεις σε κόμματα και ΜΜΕ.
 
«Μετά το Βατερλό των τηλεοπτικών αδειών δια στόματος του κ. Λάππα, η κυβερνητική πλειοψηφία - με την πολυσέλιδη πρότασή της - ομολόγησε χθες ότι από τα στοιχεία και τις μαρτυρίες που κατατέθηκαν ενώπιον της Εξεταστικής Επιτροπής δεν προέκυψαν ευθύνες πολιτικών στελεχών» τονίζει η Συγγρού και προσθέτει: «Η Νέα Δημοκρατία από θέση αρχών μάχεται για τη διαφάνεια στη δημόσια ζωή του τόπου. Γι’ αυτό είχε υπερψηφίσει την πρόταση για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής, καθώς άλλωστε δεν είχε τίποτα να κρύψει».
 
«Αντιθέτως, η κυβέρνηση βγαίνει και πάλι βαριά τραυματισμένη. Όχι μόνο κατέρρευσε το λαϊκίστικο αφήγημά της, περί ύπαρξης του περιβόητου “τριγώνου διαπλοκής” με ευθύνη των παλαιών κομμάτων, αλλά αναδείχθηκαν σειρά ζητημάτων, που αφορούν τη σχέση του ΣΥΡΙΖΑ με τις τράπεζες, αλλά και Μέσα Ενημέρωσης (“Αυγή”) στα οποία προέκυψε ότι είναι βασικός μέτοχος» τονίζει η ανακοίνωση.
 
«Ως υπεύθυνο κόμμα μελετάμε σε βάθος την πρόταση της πλειοψηφίας και θα αναλύσουμε τη θέση της Νέας Δημοκρατίας τις επόμενες ημέρες εντός της Επιτροπής. Με στοιχεία και γεγονότα» καταλήγει η ΝΔ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top