ΓΑΠ: Η Φώφη είναι η Πρόεδρος- Δεν έχω πρόβλημα με τον Βενιζέλο- Για την ηγεσία βλέπουμε...

Όλα όσα είπε στην πρώτη του συνέντευξη, ο Πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, μετά την ένταξη στη Δημοκρατική Συμπαράταξη

ΓΑΠ: Η Φώφη είναι η Πρόεδρος- Δεν έχω πρόβλημα με τον Βενιζέλο- Για την ηγεσία βλέπουμε...

Την πρώτη του συνέντευξη, μετά την ανακοίνωση της ένταξης του ΚΙΔΗΣΟ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη, έδωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Ο πρώην πρωθυπουργός απέφυγε τις αιχμές κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και αναγνώρισε πλήρως την ηγεσία της Φώφης Γεννηματά. Ωστόσο, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για την ηγεσία, σε περίπτωση που υπάρξει ενοποίηση του ΠΑΣΟΚ, της ΔΗΜΑΡ και του ΚΙΔΗΣΟ.

«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη έχει πρόεδρο την Φώφη Γεννηματά αυτό δεν το αμφισβητώ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπανδρέου.

«Έμενα δεν είναι στόχος μου η ηγεσία, ποτέ δεν ήταν, εγώ έχω και την ηγεσία της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Αν γίνει κόμμα η Δημοκρατική Συμπαράταξη και δεν έχει συνιστώσες, θα υπάρξουν οι ανάλογες εσωτερικές διαδικασίες» πρόσθεσε και επισήμανε: «Δεν με ενδιαφέρει εμένα το πάνω χέρι. Με ενδιαφέρει η παράταξη να πάει μπροστά» σημείωσε ο κ Παπανδρέου.

«Δεν πρέπει να προσωποποιούμε διαφορές, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον κ. Βενιζέλο σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχουν θέματα χειρισμών και αντιπαράθεσης του παρελθόντος, αλλά εγώ θέλω να κοιτάξουμε μπροστά», δήλωσε ακόμη, ο πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ.

Για το Κυπριακό είπε ότι μια επίλυσή του θα είναι ένα μήνυμα για όλη την περιοχή προσθέτοντας ότι έχει ακούσει και ο ίδιος από υψηλά ιστάμενους στην Τουρκία τις φήμες που θέλουν τον Ερντογάν να είναι πιο διαλλακτικός.

Δείτε επίσης: Πάρτι στο twitter για την επιστροφή Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ: GAP is back!

Τα βρήκαν Γιώργος - Φώφη: Στη Δημοκρατική Συμπαράταξη εντάσσεται το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top