ΠΟΛΕΜΟΣ Τσίπρα-Χρυσόγονου! Απίστευτα καρφιά λες και είναι ΕΧΘΡΟΙ!

Αιχμηρό tweet από τον Κικίλια της ΝΔ

Δύο ξένοι στο ίδιο κόμμα είναι ο Αλέξης Τσίπρας και ο Κώστας Χρυσόγονος. Αν και το τελευταίο διάστημα, κάτι είχε διαφανεί από τις δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα οι δύο πλευρές ξέσπασαν και ένας άνευ προηγουμένου «πόλεμος» είναι σε εξέλιξη.

Αφορμή στάθηκαν τα καρφιά του Κώστα Χρυσόγονου πως έχει να δει περίπου δύο χρόνια τον πρωθυπουργό και οι αιχμές του ευρωβουλευτή, ότι μάλλον ο κύριος Τσίπρας «ενημερώνεται επαρκώς για τα ευρωπαϊκά θέματα από τον κ.Καρανίκα, την κ.Νοτοπούλου». Οι τελευταίοι είναι δύο πρόσωπα που έχουν συζητηθεί πολύ, ο πρώτος για την αγάπη του στην Ελένη Μενεγάκη και η δεύτερη για την εργασιακή εμπειρία της στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Οι καυστικές  δηλώσεις του Χρυσόγονου, προκάλεσαν την αντίδραση του Μαξίμου.

Αρχικά κυβερνητικές πηγές σχολίασαν «κατανοούμε την αγωνία του, αλλά ο πρωθυπουργός επιλέγει τους συνομιλητές του και όχι κατ' ανάγκην από τα πάνελ των τηλεοπτικών σταθμών».

Μάλιστα, λίγες ώρες μετά, συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα, θέλοντας να «χτυπήσουν» κι άλλο τον ευρωβουλευτή, επανήλθαν στο θέμα, με ακόμη πιο αιχμηρή δήλωση!

«Δεν έχει ζητήσει ποτέ κατ' ίδιαν συνάντηση από τον πρωθυπουργό ο κ.Χρυσόγονος. Ο Τσίπρας ενημερώνεται τακτικότατα από τον... Δημήτρη Παπαδημούλη για τα θέματα του ευρωκοινοβουλίου», ανέφεραν χαρακτηριστικά κυβερνητικές πηγές, διαψεύδοντας τον κ.Χρυσόγονο. 

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΟΓΟΝΟΥ

Αιχμές κατά του κ.Χρυσόγονου άφησε και ο γγ. του υπουργείου Εσωτερικών,Κώστας Πουλάκης, καλώντας ουσιαστικά τον ευρωβουλευτή να κοιτάει περισσότερο τη δουλειά του και να μην προβάλλει τον εαυτό του.

«Να κρίνουμε την κυβέρνηση από το έργο της, όχι από δηλώσεις στελεχών. Το ουσιαστικό είναι η κυβέρνηση, το έργο της και η πολίτικη της. Καλό είναι να κοιτάμε τη δουλειά μας περισσότερο όσοι είμαστε σε θέσεις, όχι και να αναδεικνύουμε κάποιο στοιχείο που να προβάλλει περισσότερο τον εαυτό μας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πουλάκης στον ΣΚΑΙ.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει συνηθίσει σε ένα εύρος τέτοιων τοποθετήσεων», είπε από την πλευρά του στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Σεβαστάκης, ο οποίος είπε ότι βλέπει τον πρωθυπουργό, με την τελευταία φορά να ήταν πριν από ένα μή. «Όταν έχεις διατηρήσει και έχεις μια εσωτερική συνέπεια και εσωτερική οργάνωση είσαι εντός γραμμής» δήλωσε ο βουλευτής.

Κικίλιας: Πολλά τα νεύρα όταν το πουλόβερ ξηλώνεται

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας σχολίασε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter την κόντρα Χρυσόγονου-Τσίπρα.

«Χρυσόγονος: Ο κ.Τσίπρας ενημερώνεται από τον κ. Καρανίκα. Τσίπρας:Δε διαλέγω συνεργάτες-πανελίστες. Πολλά τα νεύρα όταν το πουλόβερ ξηλώνεται», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top