Real Estate η… Βουλή: Aτελείωτη η λίστα των ακινήτων που δήλωσαν οι πολιτικοί

Ποιοι βουλευτές δήλωσαν τα περισσότερα στο πόθεν έσχες

Ακόμα και γραφείο real estate θα μπορούσαν να ανοίξουν κάποιοι πολιτικοί σύμφωνα με τις δηλώσεις πόθεν έσχες που υπέβαλλαν!  Σπίτια, διαμερίσματα, οικόπεδα και  αποθήκες περιλαμβάνονται στη λίστα των ακινήτων. Ωστόσο σημασία φυσικά δεν έχει τι έχει καθένας αλλά πώς το απέκτησε...

Βέβαια, καθώς είναι πρωταθλητές οι Έλληνες στην Ευρώπη στην ιδιοκατοίκηση, δεν θα μπορούσαν να είναι εξαίρεση οι πολιτικοί.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις πόθεν έσχες, κάποιοι εμφανίζονται να έχουν τόσα ακίνητα ώστε για να πληρώσουν τον ΕΝΦΙΑ δεν θα τους φτάνουν ούτε 2 ούτε 3 μέσοι μισθοί!

Όπως για παράδειγμα ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Σταθάκης που στη δήλωσή του έχει 51 εγγραφές ακινήτων κάθε είδους, είτε μόνος τους είτε ως μέτοχος: Διαμερίσματα, σπίτια, οικόπεδα, αγροτεμάχια, καταστήματα, βοσκοτόπια..

Ψηλά στη σχετική λίστα η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, που πέρα από τις καταθέσεις εκατομμυρίων έχει τέσσερα  σπίτια (εκ των οποίων το μεγαλύτερο είναι 480 τ.μ)  και δύο διαμερίσματα.

«Όταν βρίσκουν κορόιδα σαν εμάς που τους ψηφίσαμε, καλά κάνουνε»  σχολιάζει πολίτης στην κάμερα του Star.

Πέντε σπίτια,  με το μεγαλύτερο εμβαδού 178 τ.μ, έχει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης ενώ η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Εύη Καρακώστα εμφανίζεται να έχει μερίδιο σε 22 διαμερίσματα.

Επτά διαμερίσματα - εκ των οποίων το ένα στο Λονδίνο - και ένα σπίτι έχει η αναπληρώτρια υπουργός κοινωνικής αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, ενώ η Μαρίνα Χρυσοβελώνη των ΑΝΕΛ με 33 εγγραφές ακινήτων εμφανίζεται να έχει δύο  σπίτια, ένα διαμέρισμα, 13 καταστήματα και έξι  γραφεία, περιουσία που φαίνεται να απέκτησε το 2013..

Αρκετά κεραμίδια πάνω από το κεφάλι του εμφανίζεται να έχει και ο πρώην υπουργός και βουλευτής της ΝΔ Χαράλαμπος Αθανασίου. Σε ένα  σπίτι, τέσσερα διαμερίσματα από 54 έωε 112 τ.μ και σε ένα κατάστημα 60 τ.μ έχει είτε εξ ολοκλήρουν είτε σε ποσοστό ιδιοκτησία

Μακρά λίστα με ακίνητα περιέχει και το πόθεν έσχες της Ντόρας Μπακογιάννη,  η οποία μεταξύ άλλων έχει ένα διαμέρισμα 248 τ.μ.  και ένα σπίτι 552 τ.μ.   ενώ δύο σελίδες με εγγραφές ακινήτων έχει και το πόθεν έσχες του Εύαγγελου Βενιζέλου:  Τέσσερα  διαμερίσματα, ένα σπίτι, δύο καταστήματα και 12 γραφεία.

Ένα σπίτι 256 τ.μ. στο οποίο έκανε εργασίες επέκτασης για άλλα 178 τ.μ έχει ο Ανδρέας Λοβέρδος, ενώ η πρώην υπουργός Οικονομίας και μετέπειτα πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας Λούκα Κατσέλη έχει ένα σπίτι 136 τ.μ το οποίο επέκτεινε με άλλα 255 τ.μ. και δύο πισίνες 55 και 12 τ.μ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top