Τόσκας: Δεν φταίμε εμείς για τα Εξάρχεια αλλά οι κυβερνήσεις… 40-50 ετών

Στην αντεπίθεση για την κριτική που του άσκησαν Κικίλιας και Καμίνης

Τόσκας για τα Εξάρχεια: Φταίνε οι κυβερνήσεις 50 ετών

«Η αστυνομία προχωρά με στοιχεία» ισχυρίστηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, και  απαντώντας στην κριτική που του άσκησαν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας αλλά και ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης (ο οποίος ζήτησε και την παραίτησή του). Ο κ. Τόσκας αποποιήθηκε την ευθύνη για τις συνεχείς εμπρηστικές επιθέσεις  στα Εξάρχεια, με αποκορύφωμα τον χθεσινό εμπρησμό τριών τρόλεϊ  και την επέρριψε στις κυβερνήσεις των τελευταίων…  50 ετών!       

«Τα προβλήματα τα οποία δημιουργήθηκαν επί 40-50 χρόνια,  μπορούν να λυθούν σε ένα –δύο;» διερωτήθηκε.  Πρόσθεσε πάντως ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με τέτοιες εικόνες, αλλά και ότι όσοι ασκούν κριτική  «δεν θα πρέπει να αρκεστούν σε μία εικόνα αλλά σε πολλές εικόνες».      

Ισχυρίσθηκε μάλιστα ότι υπάρχουν αριθμοί που δείχνουν...  λιγότερες καταστροφές σε καταστήματα και αυτοκίνητα και επικαλέσθηκε την εξάρθρωση της  αλβανικής μαφίας των ναρκωτικών  στα Εξάρχεια.  

«Θυμάστε τις συνέπειες που απέφερε η μηδενική ανοχή της κυβέρνησης ΝΔ με μαζική χρήση χημικών.  Αν απέφερε αποτελέσματα γιατί έχουμε τώρα αυτά τα προβλήματα;» διερωτήθηκε για  μία ακόμη φορά ο κ. Τόσκας.    

Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη είχε απαντήσει προηγουμένως στην κριτική που δέχθηκε από Κικίλια - Καμίνη και με ανακοίνωσή του.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top