ΧΩΡΙΣ την Ένωση Κεντρώων η ονομαστική ψηφοφορία- Λεβέντης: «Θέλετε συναίνεση όποτε σας συμφέρει»

«Όποτε τα πράγματα είναι καλά λέτε μπορείτε μόνοι σας, αλλά όταν έρχεται φωτιά στον οίκο μας λέτε όλοι μαζί» σχολίασε ο πρόεδρος του κόμματος

ΧΩΡΙΣ την Ένωση Κεντρώων η ονομαστική ψηφοφορία- Λεβέντης: «Θέλετε συναίνεση όποτε σας συμφέρει»

Αίνιγμα αποτελούσε η στάση της Ένωσης Κεντρώων στην ονομαστική ψηφοφορία. Τελικά, μετά το Ποτάμι, και η Ένωση Κεντρώων θα αποχωρήσει από αυτήν, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της Βασίλης Λεβέντης.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής επέκρινε τον πρωθυπουργό λέγοντας ότι «μας ζητά να ψηφίσουμε τι; Αυτά που ο ίδιος πήγε και έκανε. Και που ξέρω εγώ τι έκανε; Πού ξέρω τι προθέσεις έχει; Λυπούμαι κύριοι! Θέλετε συναίνεση αλά καρτ. Θέλετε συναίνεση την ώρα που σας συμφέρει. Δεν την πιστεύετε τη συναίνεση».

«Όποτε τα πράγματα είναι καλά λέτε μπορείτε μόνοι σας, αλλά όταν έρχεται φωτιά στον οίκο μας λέτε όλοι μαζί», σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων εκτιμώντας ότι ο πρωθυπουργός «συνεχίζει με 153 και δεν τον νοιάζει τι κάνει η υπόλοιπη αίθουσα».

Ο Βασίλης Λεβέντης ακόμη τόνισε, ότι «καλά κάνατε και θέλατε να βοηθήσετε τους φτωχούς αλλά δεν βάλατε εισοδηματικά κριτήρια; Μπορεί ένας συνταξιούχος  να παίρνει ενοίκια 4.000 ευρώ, ενώ υπάρχουν τόσοι άνεργοι εκεί έξω».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top