Και το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές: Προσφυγή στις κάλπες μόλις κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση!

Λοβέρδος: Θα οδηγηθούμε σε 4ο Μνημόνιο όσο οι πολίτες δεν ανακόπτουν την πορεία της κυβέρνησης

Και το ΠΑΣΟΚ ζητά εκλογές: Προσφυγή στις κάλπες μόλις κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση!

«Δεν υπάρχει καμία πολιτική διαπραγμάτευση, είναι ψέματα όλα αυτά» είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος σχετικά με τις επικείμενες επαφές του Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ για την αξιολόγηση.

«Οι προσδοκίες που θέλει η κυβέρνηση να δημιουργήσει είναι ψευδείς. Συνεπώς δεν υπάρχει τίποτε, η κυβέρνηση έχει συμφωνήσει σε νέα μέτρα και επομένως θα οδηγηθούμε σε ένα τέταρτο μνημόνιο που όσο οι πολίτες δεν ανακόπτουν την πορεία αυτή, τότε θα συνεχίσουμε στην ίδια κατάσταση» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Ο κ. Λοβέρδος τάχθηκε υπέρ της προσφυγής στις κάλπες και μάλιστα τόνισε πως το ΠΑΣΟΚ θα τις ζητήσει μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης: «Είναι κατάλληλη η συγκεκριμένη συγκυρία γιατί θα έχει ολοκληρωθεί η αξιολόγηση και επομένως είναι κατάλληλος ο χρόνος».

Τέλος, στην ερώτηση γιατί ο κόσμος στην περίπτωση εκλογών να εμπιστευτεί ξανά το ΠΑΣΟΚ ανέφερε πως «το ΠΑΣΟΚ έχει πάρει διαζύγιο από το ψέμα και διαθέτει έμπειρα στελέχη».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top