Αποδεκτή με… καθυστέρηση έγινε η παραίτηση Σγουρίδη από τον Τσίπρα

Ποιο στέλεχος των ΑΝΕΛ φέρεται να τοποθετείται στη θέση του

Αποδεκτή με…  καθυστέρηση έγινε η παραίτηση Σγουρίδη από τον Τσίπρα
Αποδεκτή, με καθυστέρηση… πέντε ημερών, έκανε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας την παραίτηση του Παναγιώτη Σγουρίδη, από τη θέση του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Ο κ. Σγουρίδης είχε θέσει την παραίτηση του στη διάθεση του πρωθυπουργού, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για απατηλές υποσχέσεις του Αλέξη Τσίπρα στους πολίτες προκειμένου να τον ψηφίσουν.
Σύμφωνα με πληροφορίες στη θέση του κ.Σγουρίδη θα οριστεί υφυπουργός η μέχρι τώρα εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Η επιστολή Σγουρίδη για την παραίτησή του
Σε επιστολή του ο κ. Σγουρίδης ευχαριστεί τον κ. Τσίπρα και τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό του, τοποθετώντας τον στο υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και αναφέρει: «Τίμησα την επιλογή τους, καταθέτοντας, καρδιά, ψυχή και έργο».
Ο πρώην πλέον υφυπουργός προσθέτει: «Συνεχίζω και στηρίζω την κυβέρνηση αυτή γιατί πιστεύω πως είναι η μόνη ελπίδα του λαού για την έξοδο της χώρας από την ηθική και οικονομική κρίση που την μαστίζει. ��ίναι η μόνη ελπίδα για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ελλάδας».
Ο κ. Σγουρίδης καταλήγει στην επιστολή του: «Για να μην γίνω εμπόδιο σ' αυτή την ελπίδα, μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε, έθεσα την παραίτησή μου στην διάθεση του πρωθυπουργού και τον ευχαριστώ που την έκανε δεκτή».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top