Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Καραμανλής τα περί δείπνων: Αποκαταστήστε την αλήθεια

Δημοσίευμα τόνιζε ότι είχε δειπνήσει με τον Νικόλαο και τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Καραμανλής τα περί δείπνων: Αποκαταστήστε την αλήθεια

Σε κατηγορηματική διάψευση -ζητώντας μάλιστα «άμεση αποκατάσταση της αλήθειας»- του δημοσιεύματος για «μυστικό» δείπνο με τον Νικόλαο, γιο του Κωνσταντίνου, προχώρησε ο Κώστας Καραμανλής.

Σε επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα Έθνος και έδωσε στη δημοσιότητα κάνει λόγο για «ανυπόστατο και παραπλανητικό» δημοσίευμα, εξηγώντας ότι «συσχετίζει την παρουσία μου σε δείπνο στενών προσωπικών φίλων και πρώην συνεργατών μου, σε αίθουσα του 8ου ορόφου της Αθηναϊκής Λέσχης, με την ταυτόχρονη παρουσία άλλων προσώπων, σε άλλες αίθουσες και ορόφους της Λέσχης».

Όπως ξεκαθαρίζει ο πρώην πρωθυπουργός, «για την αποκατάσταση της αλήθειας παρακαλώ τη διεύθυνση της εφημερίδας να ανασκευάσει το δημοσίευμα, με τη διάψευσή του στο επόμενο φύλλο, στην ίδια ακριβώς θέση και με την ίδια γραμματοσειρά».

karamanlis_kostas_aftodioikisi.jpg
Σε διαφορετική περίπτωση, εξηγεί ο κ. Καραμανλής, «επιφυλάσσομαι για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου».

Τι έλεγε το επίμαχο δημοσίευμα

Το δημοσίευμα του Έθνους με τίτλο «Δείπνο με Καραμανλή και Γλύξμπουργκ» αναφερόταν σε δείπνο του πρώην πρωθυπουργού στην Αθηναϊκή Λέσχη μαζί με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Σιούφα, την πρώην υπουργό της ΝΔ Μαριέττα Γιαννάκου-Κουτσίκου, τον Νικόλαο και τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο.

mediadefaultimagesnikolaos.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top