Δένδιας: η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ διέλυσε το σύστημα διαχείρισης της μετανάστευσης

Σφοδρή κριτική στον Α. Τσίπρα: «Καίτοι νέος εκπροσωπεί ό,τι πιο παλαιοκομματικό έχει εμφανιστεί»

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και στην αρμόδια αναπληρώτρια υπουργό Μετανάστευσης Τ. Χριστοδουλοπούλου (χωρίς να την κατανομάσει) άσκησε ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Ν. Δένδιας σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Σκάι.

«Το μεταναστευτικό ξεχαρβαλώθηκε τελείως. Είναι ένας ολόκληρος πολύ μεγάλος μηχανισμός υποδοχής και επιστροφών που χρειάζεται να χειριστείς με ευπρέπεια και με σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους. Αυτό το σύστημα μέσα σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα διελύθη στα εξ ων συνετέθη» τόνισε ο κ. Δένδιας.

Ο πρώην υπουργός ανέφερε επίσης: «Χειρίστηκα το μεταναστευτικό επί δύο χρόνια. Η εικόνα της Αθήνας που παρέδωσα το 2014 και γενικά η εικόνα του μεταναστευτικού δεν είχε καμία σχέση με το χάλι που υπάρχει αυτή τη στιγμή».

Ο κ. Δένδιας άσκησε κριτική στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό και για την γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στη χώρα. «Δυστυχώς, ο κ. Τσίπρας έχει χάσει παντελώς την αξιοπιστία του. Καίτοι νέος στην ηλικία εκπροσωπεί ό,τι παλαιότερο και παλαιοκομματικό έχει εμφανιστεί στο ελληνικό πολιτικό στερέωμα. Αρνείται να πει στην κοινωνία την σκληρή αλήθεια έστω και την έσχατη ώρα» επισήμανε.

Υπογράμμισε επίσης ότι «η οικονομία θα επιβαρυνθεί από μία νέα εκλογική αναμέτρηση στην οποία φαίνεται ότι οδηγούμαστε μέσα σε 7 μήνες και θα υποστεί μία επιπλέον τεράστια ζημιά».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top