Παραιτήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας – Εμπλέκεται στην υπόθεση Καρατζαφέρη

Τον «ξήλωσε» άρον άρον ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κ. Μπακογιάννης

​Την παραίτηση του αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας Ιωάννη Ράμμου, ζήτησε κι έλαβε σήμερα το πρωί ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, ύστερα από την εμπλοκή του στην "υπόθεση Καρατζαφέρη" για τα εξοπλιστικά, την οποία διερευνά η Δικαιοσύνη. Η διαδικασία αντικατάστασής του κυρίου Ράμμου, θα γίνει το αμέσως προσεχές διάστημα, όπως προβλέπεται από το νόμο.

Όπως αποκάλυψε το "Βήμα", σύμφωνα με το πόρισμα των εισαγγελέων διαφθοράς Αντώνη Ελευθεριάνου και Πόπης Παπανδρέου, ο μέχρι σήμερα αντιπεριφερειάρχης και απόστρατος στρατιωτικός, είναι ένας από τους πέντε συγκατηγορούμενους του προέδρου του ΛΑΟΣ. Κατηγορείται για παθητική δωροδοκία και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ο Κώστας Μπακογιάννης δήλωσε σχετικά: «Στην πορεία μας με διαφανείς διαδικασίες και καθαρή διοίκηση, δε θα επιτρέψω καμία σκιά. Ακόμα και για την παραμικρή υπόνοια, η μηδενική ανοχή είναι μονόδρομος. Ύψιστος στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αποκατάσταση των δεσμών εμπιστοσύνης των πολιτών με τους θεσμούς».

Στην επιστολή παραίτησης ο κύριος Ράμμος αναφέρει τα εξής: «Επειδή πρόσφατα δημοσιεύματα εμπλέκουν το όνομα μου σε υπόθεση η οποία ερευνάται από τη δικαιοσύνη, και παρότι η υπόθεση αυτή είναι άσχετη με τα καθήκοντά μου ως Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, για λόγους ευθιξίας και ηθικής τάξης, σας υποβάλω την παραίτηση μου.

Όσον αφορά την ουσία της υποθέσεως στην οποία εμπλέκομαι, είμαι απόλυτα βέβαιος ότι η αλήθεια θα λάμψει και θα διαλυθούν οι οποιεσδήποτε σκιές προς το πρόσωπό μου.

Σας ευχαριστώ για την άψογη μέχρι τώρα συνεργασία μας, όπως επίσης, πάνω απ’ όλα, ευχαριστώ τους συμπολίτες μου για την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ τέλος, τους συνεργάτες μου και τις υπηρεσίες που εργάστηκαν και συνεργ��στηκαν άψογα μαζί μου.

Είμαι βέβαιος, ότι ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο τόπος μας, η Στερεά Ελλάδα και η Φωκίδα μπορούν να αναπτυχθούν και να προχωρήσουν μπροστά.

Σας εύχομαι καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο το οποίο έχετε αναλάβει και είμαι σίγουρος ότι θα το διεκπεραιώσετε με απόλυτη επιτυχία».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top