Πάγκαλος: «Γιατί να μην αξιολογηθούν οι κοπρίτες του Δημοσίου;»

Άφησε τον Τσίπρα, έπιασε τη Δούρου: Είναι ανυπόληπτη και ημιμαθής!

Άφησε τον Αλέξη Τσίπρα, έπιασε τη Δούρου ο Θεόδωρος Πάγκαλος!

Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης χαρακτήρισε -μιλώντας στον Βήμα FM- την Περιφερειάρχη Αττικής «ανυπόληπτη» και «ημιμαθή» με αφορμή το λάθος που έκανε στο όνομα του Γρηγόρη Λαμπράκη.

«Η κυρία Δούρου κατάργησε πριν από λίγο καιρό, ως νέα περιφερειάρχης, όλο τον προγραμματισμό που είχε γίνει για τη διαχείριση των απορριμμάτων και είναι χρηματοδοτούμενος από την Ευρώπη, προκαλώντας εκ νέου και εξ αρχής προβληματισμό γύρω από το θέμα. Αυτό σημαίνει ότι θα πλημμυρίσουμε από σκουπίδια σε δυο-τρία χρόνια και θα ζούμε με τα σκουπίδια για μία δεκαετία! Πώς να το λύσει; Με τη μαγική ράβδο; (…) Και το χειρότερο είναι ότι η κυρία Δούρου ήδη ανέτρεψε όλους τους σχεδιασμούς και ξεκινάει, λέει, εκ νέου. Τι εκ νέου; Μπορεί η κυρία Δούρου να το κάνει και δεν το ξέρουν όλοι αυτοί που δούλεψαν αυτά τα χρόνια το θέμα; Μα, η κυρία Δούρου δεν ξέρει το όνομα του Λαμπράκη! Χθες, στην τηλεόραση, και την είδα με τα μάτια μου, είπε ότι ο Μαραθώνιος της Αθήνας συνδέει τον αρχαίο μαραθωνοδρόμο με τον Γεώργιο Λαμπράκη. Με τον Γεώργιο Λαμπράκη… Ξέρετε άλλον Λαμπράκη, πέραν του Γρηγορίου, να έτρεχε αυτόν τον Μαραθώνιο; Αυτό το ανυπόληπτο και ημιμαθές πρόσωπο καταργεί όλο το σχεδιασμό και προγραμματισμό… Δικοί μου είναι οι χαρακτηρισμοί, τους διεκδικώ και είμαι υπερήφανος γι��� αυτό! Για το πρόσωπο που λέει τον Γρηγόριο Λαμπράκη Γεώργιο και δεν ντρέπεται!» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Πάγκαλος.

Ο ίδιος, αναφέρθηκε και στο θέμα της αξιολόγησης των δημοσίων υπαλλήλων αναρωτώμενος «γιατί να μην αξιολογηθούν οι κοπρίτες που απουσιάζουν κατά δεκάδες χιλιάδες από τα γραφεία τους; ��λοι είναι κοπανατζήδες!».

Τέλος, όσον αφορά τις προκλήσεις της Τουρκίας, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών σημείωσε: «Κάθε φορά που έχουν τεράστιο πρόβλημα, η τουρκική στρατιωτική ηγεσία που είναι πάντα η ίδια και δεν αλλάζει ποτέ σε αποχρώσεις ή σε ό,τι αφορά τη θρησκεία και τις ιδιαίτερες προτιμήσεις της, ψάχνει να βρει τον αδύνατο που θα διοχετεύσει σ’ αυτόν το πρόβλημα. Και αδύνατος είμαστε εμείς, κατά την άποψή τους».
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top