Κουβέλης: Οι κάλπες δεν είναι κατάρα, να αποδαιμονοποιήσουμε τις εκλογές

«Αναζητούμε συμπτώσεις με ΣΥΡΙΖΑ και δυνάμεις του σοσιαλισμού και της οικολογίας»

Κουβέλης: Οι κάλπες δεν είναι κατάρα, να αποδαιμονοποιήσουμε τις εκλογές
«Προτείνω εδώ και καιρό να αποδαιμονοποιήσουμε την προσφυγή σε εκλογές. Οι κάλπες δεν είναι κατάρα» τονίζει ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος για ακόμη μία φορά τάσσεται υπέρ της σύγκλησης του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.

«Πρέπει να υπάρξει ο ελάχιστος κοινός τόπος. Τόσο σήμερα όσο και αύριο. Απευθυνόμενος στις άλλες πολιτικές δυνάμεις θα έλεγα “κρατήστε τις διαφορές και ας αντιπαρατεθούμε στην ουσία των προβλημάτων”» σημειώνει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ.

Ο κ. Κουβέλης σημειώνει ότι η ΔΗΜΑΡ μετά την αποχώρησή της από την κυβέρνηση δέχθηκε έναν αδυσώπητο πόλεμο από κύκλους που κάποτε την εκθείαζαν και εξηγεί ότι ο λόγος ήταν πως «δεν θελήσαμε να βαδίσουμε το δρόμο που μας υπέδειξαν».

Ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι το κόμμα του αναζητά συμπτώσεις «όχι μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και με δυνάμεις του δημοκρατικού σοσιαλισμού της πολιτικής οικολογίας», ενώ υπογραμμίζει πως η απαγκίστρωση από το Μνημόνιο δεν μπορεί να γίνει με επικοινωνιακές ασκήσεις ούτε με μαξιμαλισμούς. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top