Μπάτε σκύλοι: Με πλαστά δικαιολογητικά 1 στους 10 δημοτικούς αστυ��ομικούς!

Γρηγοράκος: Είναι μεγάλο το ποσοστό…

Μπάτε σκύλοι: Με πλαστά δικαιολογητικά 1 στους 10 δημοτικούς αστυνομικούς!
Γιατί όχι; Στην Ελλάδα του «είσαι ό,τι δηλώσεις», όλα γίνονται…

Όπως εκτίμησε ο Λεωνίδας Γρηγοράκος στη Βουλή, σχεδόν 1 στους 10 δημοτικούς αστυνομικούς προσελήφθησαν με πλαστά δικαιολογητικά!

Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Βούτση για το αν οι δημοτικοί αστυνομικοί με πλαστά δικαιολογητικά μπορούν να φθάσουν τους 300 με 400, ο υπουργός Εσωτερικών απάντησε: «Ναι, τόσοι περίπου είναι οι δημοτικοί αστυνομικοί που έχουμε διαπιστώσει ότι υπέβαλαν ψευδή ή πλαστά δικαιολογητικά. Για μένα το ποσοστό είναι πολύ μεγάλο».

«Είναι μια δουλειά περί τα Proficiency» σχολίασε, από την πλευρά του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σχεδόν μισό εκ. οι νόμιμοι μετανάστες στην Ελλάδα

Αναφερόμενος, εξάλλου, στους νόμιμους μετανάστες στη χώρα μας, ο κ. Γρηγοράκος δήλωσε ότι ανέρχονται σε 473.124, εκ των οποίων οι 232.000 σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική.

Ο ίδιος, πρόσθεσε ότι η μη συμμετοχή των μεταναστών στις αυτοδιοικητικές εκλογές πρέπει να μειωθεί στο ελάχιστο: «Για την ψηφοφορία στις αυτοδιοικητικές εκλογές των 10.800 συνανθρώπων μας και συμπολιτών μας, επειδή αυτοί οι άνθρωποι έχουν νόμιμα δικαιώματα, πιστεύω ότι πρέπει να ψηφίσουν. Θα προσπαθήσουμε ειλικρινά να μειώσουμε στο ελάχιστο αυτούς τους ανθρώπους που δεν θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν, σεβόμενοι βέβαια την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας». Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top