Που έτρωγαν ζαχαρωτά και γλυκά χθες βράδυ Σαμαράς και Βενιζέλος;

Ποιος πρέσβης "κακομαθαίνει" την ελληνική κυβέρνηση (ΦΩΤΟ)

Που έτρωγαν ζαχαρωτά και γλυκά χθες βράδυ Σαμαράς και Βενιζέλος;

​Μπαλόνια… σαμπάνιες… γλυκά… ζαχαρωτά … υψηλούς καλεσμένους !!! Και τι δεν είχε ο κήπος της αμερικάνικης πρεσβείας χθες, όπου και γιορτάστηκε με κάθε επισημότητα η Γιορτή της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ!!!

1948119.jpg1948120.jpg

Όλος ο στολισμός βασιζόταν στα χρώματα της αμερικάνικης σημαίας, ενώ ο πρέσβης είχε φροντίσει να υποδεχτεί με λαμπρότητα τους υψηλούς προσκεκλημένους του

1948100.jpg1948118.jpg

Ο Ντάνιελ Σμιθ και η κομψή σύζυγος του υποδέχθηκαν τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και ΥΠΕΞ Ευάγγελο Βενιζέλο, την υπουργό τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, τη στρατιωτική ηγεσία και πολλούς άλλους εκλεκτούς καλεσμένους!

1948129.jpg1948105.jpg


1948114.jpg

Σε φόντο μπλε, κόκκινο και λευκό, προσέφεραν καπ κέικς, καραμέλες, ζαχαρωτά και άλλα γλυκά , ενώ οι κήποι ήταν στολισμένοι με μπαλόνια και πολλές σημαίες των ΗΠΑ!!!

Συγκινημένος ο κ. Σμιθ αποχαιρέτησε τη χώρα μας αφού σε ένα μήνα αποχωρεί και υποσχέθηκε να επιστρέψει ως επισκέπτης.

Τα βλέμματα όμως τράβηξε η σύζυγος του πρέσβη, η οποία φορώντας ένα μπλε πενσιλ φόρεμα και με το χαμόγελο της ,κατάφερε να κερδίσει τους προσκεκλημένους της!

Εντύπωση πάντως προκάλεσε το πηγαδάκι του Αντώνη Σαμαρά με τον αμερικανό πρέσβη. Αν και δεν μάθαμε ποτέ τι ακριβώς συζήτησαν οι δυο τους, το σίγουρο είναι ότι όλο και κάποια αναφορά θα έγινε στο σάλο που έχει προκύψει τελευταία με τις αμερικανικές παρακολουθήσεις στην Ευρώπη!

1948126.jpg1948127.jpg
ΦΩΤΟ:Eurokinissi

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top