Γεωργιάδης προς Ράιχενμπαχ: έρχονται πολλές δράσεις υπέρ των πολιτών

Ευχαριστημένος από τη συνεργασία δήλωσε ο επικεφαλής της task force

Mε τον επικεφαλής της Task Force στην Ελλάδα συναντήθηκε ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος ανήγγειλε πολλές δράσεις στον χώρο αρμοδιότητάς του υπέρ των πολιτών.

«Συναντηθήκαμε με τον κ. Ράιχενμπαχ, τον οποίο καλωσόρισα στο Υπουργείο και τον ευχαρίστησα για όλη τη βοήθεια που παρέχει η Task Force στην Ελλάδα και το Υπουργείο Υγείας. Έχουμε ετοιμάσει ένα πρόγραμμα, με χρονικό ορίζοντα έτους, με πάρα πολλές δράσεις προς όφελος των Ελλήνων πολιτών σε αυτές τις εποχές κρίσης. Θα τις παρουσιάζουμε μια μια και θα δείτε πολύ γρήγορα ότι, από την εφαρμογή τους, η υγεία των πολιτών θα προστατεύεται κατά πολύ καλύτερο τρόπο από ό,τι στο παρελθόν. Θα έχουμε μια διαρκή συνεργασία τους επόμενους μήνες. Για μια ακόμη φορά τον ευχαριστώ για όλη τη βοήθεια».

Από την πλευρά του ο κ. Ράιχενμπαχ δήλωσε:

«Ευχαριστώ, κ. Υπουργέ, για την ευκαιρία να συζητήσω μαζί σας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος για τη συνεργασία την οποία έχουμε εγκαθιδρύσει και η οποία θα συνεχιστεί. Πιστεύω ότι το πρόγραμμα το οποίο διαχειρίζεστε, είναι πολύ σημαντικό για την υγεία των Ελλήνων πολιτών, ενώ διαπίστωσα το ειλικρινές σας ενδιαφέρον για το καλό τους. Τα θέματα υγείας μας αφορούν όλους, οπότε σας ευχαριστώ θερμά για το ενδιαφέρον σας».
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top