Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή: Κόντρα Τσίπρα-Στουρνάρα για την ΕΡΤ

«Θα μείνετε στην ιστορία για το “μαύρο”» - «Κροκοδείλια τα δάκρυα σου Αλέξη»

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή: Κόντρα Τσίπρα-Στουρνάρα για την ΕΡΤ

Υψηλά ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή όπου είχαν αντιπαράθεση για την ΕΡΤ κατά τη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάννης Στουρνάρας.

«Συρρικνώνετε τη δημοκρατία στον τόπο που γεννήθηκε. Θα μείνετε στην ιστορία για το μαύρο σήμα στην τηλεόραση. Είστε υπόλογοι στο λαό. Είστε περήφανος κε Στουρνάρα που σας καταγγέλλουν όλοι για το κλείσιμο της ΕΡΤ;» είπε σε έντονο ύφος ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Οικονομικών, παίρνοντας το λόγο σήκωσε το γάντι και χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ: «Κε Τσίπρα, εσείς λέγατε ότι λειτουργεί ως νέα ΥΕΝΕΔ η ΕΡΤ. Άρα τα δάκρυά σας τώρα που αναστείλαμε τη λειτουργία της για την αναδιοργανώσουμε είναι κροκοδείλια». Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως δεν μιλάμε για κλείσιμο αλλά πως «η ΕΡΤ αναδιοργανώνεται και θα ξανανοίξει» και έκανε λόγο για νέο φορέα με το πιο αξιόλογο προσωπικό της ΕΡΤ.

Ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε εκ νέου το λόγο και με την ίδια σφοδρότητα επιτέθηκε στον κυβερν��τικό εκπρόσωπο κατηγορώντας εκείνον για υποκρισία: «Σας πείραξαν οι μισθοί των 1,.000 ή 1.200 ευρώ; Εσείς φτιάξατε τις ειδικές θέσεις με μισθούς 3-4.000 ευρώ για να βάλατε κομματικούς δημοσιογράφους που δεν πατούσαν καν στο κανάλι. Ο κ. Κεδίκογλου πως διορίστηκε στην ΕΡΤ; Για τις καταγγελίες ότι διόρισε 18 άτομα στην ΕΤ3 μετά τις εκλογές τι έχει να πει;».

Τέλος, ο κ. Τσίπρας κατήγγειλε ότι το υπουργείο καταρτίζει λίστες για τις προσλήψεις στη νέα δημόσια τηλεόραση και το χαρακτήρισε «γραφείο ευρέσεως εργασίας».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top