Μειωμένες οι τιμές στο ρεύμα τον Ιανουάριο

«Βροχή» οι αιτήσεις για την επιδότηση θέρμανσης με ρεύμα

Παρά τις ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες που επικρατούν τις τελευταίες ημέρες, οι αιτήσεις από συμπολίτες μας για την επιδότηση θέρμανσης με ρεύμα πέφτουν «βροχή». Τα καλά νέα όμως για φτηνό ρεύμα αφορούν όλους, καθώς τουλάχιστον για τον πρώτο μήνα του νέου έτους αναμένονται χαμηλές χρεώσεις στην κιλοβατώρα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του Star, Λάμπρου Δεμερτζή, μέχρι τώρα οι αιτήσεις πλησιάζουν τις 100.000 και μέχρι τις 19 Ιανουαρίου, που εκπνέει η προθεσμία για την επιδότηση θέρμανσης για το ρεύμα, υπολογίζεται ότι θα έχουν αιτηθεί επιδότησης περίπου 1,2 εκατομμύρια νοικοκυριά.  

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα: Ποιοι το δικαιούνται και ποια είναι τα ποσά

Η επιδότηση στο ρεύμα προσαυξάνεται κατά 20% για κάθε εξαρτώμενο τέκνο του δικαιούχου και το ποσό που θα προκύψει δεν μπορεί να είναι μικρότερο από 45 ευρώ και ούτε να υπερβαίνει τα 390 ευρώ κατ' ανώτατο όριο.

Μειωμένες οι τιμές στο ρεύμα τον Ιανουάριο

Υπάρχουν όμως καλά νέα και για όσους δε δικαιούνται επιδότηση θέρμανσης στο ρεύμα, καθώς ο Άη Βασίλης φαίνεται πως φέρνει χαμηλές χρεώσεις, τουλάχιστον στο ξεκίνημα του νέου χρόνου.  

Μια σειρά από δεδομένα του τελευταίου διαστήματος συνηγορούν ότι τον Ιανουάριο, όταν και θα ξεκινήσει η εφαρμογή των νέων τιμολογίων, οι τιμές του ρεύματος θα είναι μειωμένες τόσο σε σχέση με πέρυσι όσο και συγκριτικά με τον Δεκέμβριο. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top