Πόσο κοστίζει η είσοδος και οι ξαπλώστρες στις παραλίες της Αττικής

Πιο αυξημένες οι τιμές τα σαββατοκύριακα στις οργανωμένες παραλίες

Πόσο κοστίζει μια βουτιά στις πιο γνωστές παραλίες της Αττικής / Βίντεο: ΕΡΤ

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών, αλλά οι καλοκαιρινές διακοπές για κάποιους αργούν ακόμη. Έτσι πολλοί Αθηναίοι ξεκίνησαν τα μπάνια κοντά στο κλείνον άστυ.

Ωστόσο, οι εξορμήσεις σε οργανωμένες παραλίες στην Αττική, ειδικά τα σαββατοκύριακα, μπορούν να γίνουν αρκετά τσουχτερές, και μάλιστα δίχως να υπολογίζονται στα έξοδα η κατανάλωση καφέ, σνακ ή φαγητού.

Μπάνιο στο βουνό! Πέντε υπέροχες ορεινές «παραλίες»

Ειδικότερα:

Σταθερές έμειναν οι τιμές, σε σχέση με πέρυσι, στη Γαλάζια Ακτή στον Σχινιά. Τις καθημερινές η είσοδος είναι δωρεάν με ελάχιστη κατανάλωση ανά άτομο 3 ευρώ. Τα σαββατοκύριακα και τις αργίες η είσοδος για ενήλικες είναι 3 ευρώ, για εφήβους 1,5 ευρώ και οποιαδήποτε άλλη παροχή χρεώνεται επιπλέον. Η ξαπλώστρα χρεώνεται 2,5 ευρώ τις καθημερινές και 5 ευρώ τα σαββατοκύριακα.

Oι επτά ακατάλληλες για μπάνιο παραλίες της Αττικής

Στο Yabanaki Beach – Varkiza Resort τις καθημερινές η τιμή εισόδου ανέρχεται στα 7,5 ευρώ ανά άτομο και τα σαββατοκύριακα και τις αργίες στα 8,50 ευρώ ανά άτομο, από 6 και 7,20 ευρώ πέρυσι, αντίστοιχα. Δωρεάν είναι η είσοδος για παιδιά έως 6 ετών και από 6-12 ετών είναι 3,5 ευρώ το παιδί, όσο και το 2022.

Κοινωνικός Τουρισμός: Άνοιξε η πλατφόρμα στο gov.gr - Πώς θα κάνετε αίτηση

Στην οργανωμένη παραλία της Βουλιαγμένης η γενική είσοδος είναι όπως και πέρυσι στα 10 ευρώ το άτομο και το μειωμένο εισιτήριο στα 5 ευρώ, ενώ ελεύθερη είναι η είσοδος για παιδιά έως 5 ετών και ΑμΕΑ. Το κόστος για τις ξαπλώστρες τις καθημερινές είναι από 20 έως 30 ευρώ, ενώ το Σαββατοκύριακο κυμαίνεται από 30 έως 40 ευρώ, αναλόγως και τη θέση που θέλει κάποιος να διαλέξει. στην παραλία.

Η είσοδος τις καθημερινές είναι στα 6 ευρώ, ενώ τα Σαββατοκύριακα στα 8 ευρώ «Ακτή του Ήλιου» στον Άλιμο / Eurokinissi

Η είσοδος τις καθημερινές είναι στα 6 ευρώ, ενώ τα Σαββατοκύριακα στα 8 ευρώ «Ακτή του Ήλιου» στον Άλιμο / Eurokinissi

Τέσσερις συμβουλές για να μαζέψεις χρήματα για το καλοκαίρι

Ίδιες έμειναν φέτος οι τιμές και στην «Ακτή του Ήλιου» στον Άλιμο. Η είσοδος τις καθημερινές είναι στα 6 ευρώ, ενώ τα Σαββατοκύριακα στα 8 ευρώ. Για τα παιδιά έως 5 ετών είναι δωρεάν, ενώ για τα παιδιά από 5-12 ετών τις καθημερινές φτάνει τα 3 ευρώ και τα Σαββατοκύριακα τα 4 ευρώ. Για τους άνω των 65 ετών, οι τιμές διαμορφώνονται σε 3 και 4 ευρώ, αντίστοιχα. Οι ξαπλώστρες κοστίζουν 2 ευρώ τις καθημερινές και 4 ευρώ τα σαββατοκύριακα.

Ακρίβεια: Έρχονται Νέες Τιμές Για Τις Οργανωμένες Παραλίες

Στην οργανωμένη παραλία στο Καβούρι δεν υπάρχει εισιτήριο, αλλά το κόστος για το σετ ξαπλώστρας φτάνει τα 14 ευρώ.  

Στα 15 και 18 ευρώ το άτομο για τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα, αντίστοιχα, είναι η είσοδος στη λίμνη Βουλιαγμένης / Eurokinissi - Μάρκος Χουζούρης

Στα 15 και 18 ευρώ το άτομο για τις καθημερινές και τα σαββατοκύριακα, αντίστοιχα, είναι η είσοδος στη λίμνη Βουλιαγμένης / Eurokinissi - Μάρκος Χουζούρης

Στη λίμνη Βουλιαγμένης, τέλος, οι τιμές παρέμειναν ίδιες όπως και πέρυσι για τη γενική είσοδο, στα 15 ευρώ τις καθημερινές και στα 18 ευρώ τα σαββατοκύριακα και τις αργίες. Τα παιδιά έως 5 ετών μπαίνουν δωρεάν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top