Κανονικά λειτουργούν λαϊκές αγορές, Βαρβάκειος, καταστήματα τροφίμων

Μέχρι τι ώρα θα είναι ανοικτά

Το αδιαχώρητο επικράτησε και την Κυριακή στην κεντρική αγορά της Αθήνας

Παραδοσιακά ανοικτά θα είναι έως νωρίς το απόγευμα τα καταστήματα σε Βαρβάκειο Αγορά και Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη προκειμένου να προμηθευτούν οι καταναλωτές σαρακοστιανά εδέσματα.

Κανονικά θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές, ενώ όπως έχει διευκρινίσει με ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, ανοιχτά θα είναι και τα καταστήματα τροφίμων (παντοπωλεία, ψαράδικα κ.α.).

Βαρβάκειος αγορά: Πώς θα λειτουργήσει Σαββατοκύριακο και Καθαρά Δευτέρα

Στην ηλεκτρονική σελίδα του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ) υπάρχει αναρτημένο το αναλυτικό, πρόγραμμα λειτουργίας του κάθε καταστήματος.

Παραδοσιακά ανοικτά θα είναι έως νωρίς το απόγευμα τα καταστήματα σε Βαρβάκειο Αγορά και Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη

Παραδοσιακά ανοικτά θα είναι έως νωρίς το απόγευμα τα καταστήματα σε Βαρβάκειο Αγορά και Αγορά του Καταναλωτή στου Ρέντη

Κατώτατος μισθός: Την Τρίτη οι τελικές προτάσεις - Έρχεται σημαντική αύξηση

Τα σούπερ μάρκετ θα παραμείνουν κλειστά, εν αντιθέσει με τα μίνι μάρκετ που θα λειτουργήσουν κανονικά.

Γεωργιάδης: «Πετύχαμε να κρατήσουμε τις τιμές κάτω από πέρυσι και αυτό είναι το μήνυμα»

«Συγκρατούμε τις τιμές σε ολόκληρη την Ελλάδα έτσι ώστε να αγοράζουν όλοι οι Έλληνες με τις ίδιες τιμές ή και πιο μειωμένες από πέρυσι για το Σαρακοστιανό τραπέζι» δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης κατά την επίσκεψή του το Σάββατο στη Βαρβάκειο Αγορά.

Market Pass: Πότε θα ξεκινήσουν οι πληρωμές

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η κίνηση την Πέμπτη, την Παρασκευή, αλλά και το Σάββατο ήταν αυξημένη στο 100% και τόνισε: «Συγκρατούμε τις τιμές σε ολόκληρη την Ελλάδα έτσι ώστε να αγοράζουν όλοι οι Έλληνες με τις ίδιες τιμές ή και πιο μειωμένες από πέρυσι για το Σαρακοστιανό τραπέζι» και πρόσθεσε: «Πετύχαμε να κρατήσουμε τις τιμές κάτω από πέρυσι και αυτό είναι το μήνυμα».

Market Pass: Τι ισχύει για συζύγους και όσους υποβάλλουν χωριστή δήλωση

Παράλληλα, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «το πρόβλημά μας δεν είναι η αισχροκέρδεια, αλλά ο πληθωρισμός από τον πόλεμο του Πούτιν».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top