Καλάθι νοικοκυριού: Γλυκά, παιχνίδια και δώρα στο Χριστουγεννιάτικο καλάθι!

Στις 14 Δεκεμβρίου η πρεμιέρα για το εορταστικό καλάθι

Πλούσιο θα είναι, όπως όλα δείχνουν, το εορταστικό «καλάθι του νοικοκυριού».

Όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, θα περιλαμβάνει προϊόντα όπως είναι τα παιχνίδια και τα δώρα!

Καλάθι νοικοκυριού: «Έσκασαν» πρόστιμα σε σούπερ μάρκετ – Δείτε γιατί

Ειδικότερα, όπως τόνισε μιλώντας στο 13ο συνέδριο του ΙΕΛΚΑ «The agile retail Era: Doing business in extreme environment», το Χριστουγεννιάτικο καλάθι θα περιέχει προϊόντα αυξημένης εποχικής ζήτησης και ιδιαίτερα αυτά που αφορούν στα παιδιά (χριστουγεννιάτικα παιχνίδια ή δώρα), επιπλέον είδη κρέατος (γαλοπούλα, κλπ.), γλυκίσματα και εορταστικές επιλογές, όπως το τσουρέκι και οι βασιλόπιτες.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες, δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν και ποτά ή αναψυκτικά.

Καλάθι νοικοκυριού: Από 14 Δεκεμβρίου το Χριστουγεννιάτικο καλάθι

Παράλληλα, σχεδιάζεται να ενταχθούν κι άλλοι κλάδοι που συμμετέχουν στην εορταστική αγορά, αλλά αυτό θα συμβεί με δεδομένο ότι δεν δημιουργούνται στρεβλώσεις στην αγορά.

Food Pass: Έρχεται voucher για τρόφιμα από το νέο έτος

Εξάλλου, ο κ. Αναγνωστόπουλος είπε πως για να μπορέσουν οι τιμές να επιστρέψουν όσο το δυνατόν σε χαμηλότερα επίπεδα αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τα σούπερ μάρκετ, αλλά εξαρτάται και από την καταναλωτική συμπεριφορά.

Καλάθι νοικοκυριού: Kαι εορταστικό καλάθι για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο καταναλωτής να συνεχίσει να ψάχνει και να δίνει έμφαση στην καλύτερη σχέση ποιότητας και κόστους», τόνισε ο γ.γ. Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Σωτήρης Αναγνωστόπουλος / Eurokinissi - Βασίλης Ρεμπάπης

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό ο καταναλωτής να συνεχίσει να ψάχνει και να δίνει έμφαση στην καλύτερη σχέση ποιότητας και κόστους», υπογράμμισε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top