Τσίπρας στο Star: Αντί για επικοινωνιακές κινήσεις να μειώσουν  ΦΠΑ και ΕΦΚ

Επίθεση στην κυβέρνηση για την ακρίβεια στα τρόφιμα και την ενέργεια 

«Αντί η κυβέρνηση να κάνει επικοινωνιακές κινήσεις να μειώσει τον ΦΠΑ στα τρόφιμα καιν τον  ΕΦΚ στα καύσιμα» τόνισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα, σχετικά με την ακρίβεια. 

Τσίπρας στο Star για τις υποκλοπές: O Μητσοτάκης κρύβεται 

«Δεν μπορεί η Ελλάδα να είναι η πιο ακριβή χώρα,να είμαστε με τους χαμηλότερους δείκτες και η κυβέρνηση να μη  φταίει σε τίποτα» τόνισε ο κ. Τσίπρας σχετικά με την ακρίβεια, ο οποίος στην ίδια συνέντευξη εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση  στην κυβέρνηση για το ζήτημα των υποκλοπών.   

Ολόκληρη η συνέντευξη του Α. Τσίπρα στο Star και στη Μ. Ζαχαρέα 

Μίλησε ακόμα για «αναδιανομή του πλούτου και λεηλασία της μεσαίας τάξης με άθλιες πολιτικές», αλλά και για «ληστεία φορολογική», στην οποία οφείλεται το πλεόνασμα 7 δις ευρώ στην εκτέλεση του Προϋπολογισμού. 

Καλάθι νοικοκυριού: Τι είπε ο Μητσοτάκης για ενδεχόμενη μείωση ΦΠΑ

Όσον αφορά τις επιδοτήσεις στην ενέργεια, ο  κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι αυτές βγαίνουν από τα κρατικά ταμεία. 

«Καλπάζει» η τιμή της βενζίνης: Πάνω από 2,50 ευρώ το λίτρο στα νησιά

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης υποστήριξε ακόμα σχετικά με την ακρίβεια και την οικονομία ότι με σοβαρούς ελέγχους στην αγορά και με μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και στα καύσιμα,  ο καταναλωτής θα μπορούσε να πάρει μια ανάσα, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για επικοινωνιακές κινήσεις μόνο στο ζήτημα της αύξησης των τιμών.   

«Βλέπω ανθρώπους που ζουν με μεγάλη δυσκολία» επισήμανε ο κ. Τσίπρας, ο οποίος υποστήριξε επίσης ότι διαπιστώνει αλαζονεία από πλευράς κυβέρνησης, ασκώντας κριτική επίσης ότι δεν υπάρχει «ενσυναίσθηση». «Βλέπω τα νοικοκυριά να περνούν δραματικές στιγμές, αυτή είναι η εικόνα που έχω εγώ», συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.      

Στη συνέντευξή του Star και στη Μάρα Ζαχαρέα ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε ακόμη στο ζήτημα του κ. Πάτση, χαρακτηρίζοντάς το «κορυφή του παγόβουνου» αλλά και «τεράστιο ζήτημα ηθικής τάξης».    

   
      

               

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top