Έσπασαν κάθε ρεκόρ τα έσοδα του τουρισμού φέτος στην Ελλάδα!

Στόχος πλέον η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου

Σπάει κάθε ρεκόρ ο ελληνικός τουρισμός φέτος. Τα έσοδα ξεπερνούν πλέον ακόμα και το 2019 και το μεγάλο στοίχημα όλων είναι πλέον η επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και το φθινόπωρο. 

Κικίλιας: Έρχονται 1 εκατομμύριο τουρίστες την εβδομάδα στην Ελλάδα

Οι ταξιδιωτικές εισπράξεις τον περασμένο Ιούνιο, σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμού Βασίλη Κικίλια, έφτασαν τα 2,6 δισ. ευρώ, κατά πολύ πιο αυξημένες από το 2019,  τελευταία χρονιά πριν από την καραντίνα. 

Τουρισμός για όλους: Νέα κλήρωση για τα επιπλέον 200.000 voucher

Στους τουριστικούς προορισμούς οι επιχειρηματίες ετοιμάζονται για έναν πολύ καλό Σεπτέμβριο και -  γιατί όχι-  και Οκτώβριο. 

Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ιδιοκτήτρια τουριστικής επιχείρησης στο Μαυροβούνι Γυθείου, για τον Σεπτέμβριο η πληρότητα φτάνει ήδη το 90% στην περιοχή, ενώ αρκετές  είναι οι κρατήσεις και για τον Οκτώβριο.    

«Απόβαση» τουριστών στα νησιά   

Στους κοσμοπολίτικους προορισμούς, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Σαντορίνη, οι αφίξεις ξεπέρασαν το 17% σε σχέση με το 2019, ενώ είχαμε και 5.000 προσεγγίσεις κρουαζιερόπλοιων. 

Έρχεται την Πέμπτη και το Samos Pass 2

Έρχεται και το North Evia -  Samos Pass 2, η επιδότηση για διακοπές στη Βόρειο Εύβοια και τη Σάμο, με bonus έως και 300 ευρώ για επίσκεψη στις περιοχές αυτές. 

North Evia-Samos Pass: Περισσότερες από 13.800 κάρτες για τον Σεπτέμβριο

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top